Як правильно вибрати монограму на іменний чохол для iPhone?

Як правильно вибрати монограму на іменний чохол для iPhone?

15.08.19 21:02 0 2539

У наш час модні та красиві речі приховувати не прийнято, тим більше, коли вони лише ненав'язливо підкреслюють оригінальність і витонченість смаку свого власника. Українська компанія "ЕГОС": https://www.egos.ua/blog/news/eco-chekhly-dlya-iphone/ пропонує своїм замовникам розкішні чохли та кейси з ЕКО шкіри з вишуканими іменними монограмами для iPhone.

Маючи за спиною багатий досвід виготовлення ексклюзивних аксесуарів, в тому числі й за індивідуальним замовленням, фахівці EGOS впевнені, що гарний та елегантний іменний чохол для сучасного статусного смартфона, виготовлений до того ж справжнім майстром своєї справи — це зручна та приваблива річ, яка може стати найкращим подарунком, як близькій людині, так і просто собі.

Як правильно вибрати монограму на іменний чохол для iPhone?

Здавалося б, що в цьому складного. Але не будемо забувати, що монограма — це ще й дуже давнє мистецтво, яке має свої правила та традиції. Ми не будемо заглиблюватися в історію (благо, з інтернетом під рукою в будь-який момент можна нагуглити масу цікавої інформації по цій темі), а постараємося відповісти на це питання максимально коротко. Отже, про все по черзі.

Складаємо нашу монограму:

  • Дві літери. Ідеальний варіант, коли ви віддаєте перевагу, щоб монограма на чохлі виглядала вишукано й просто. У класичній традиції дволітерні поєднання прийнято використовувати, коли по-батькові не враховується, а монограмою позначається подвійне прізвище (в якій слова розділені дефісом) одруженої пари або коли у пари різні прізвища.
  • Три літери. За традицією, такими монограмами позначаються повні ініціали (у нас) або ініціали людини з так званим middle name (в західних країнах), а також імена та прізвище пар (якщо прізвище одне).
  • Імена та фрази. А це як там не є сучасна традиція. Такий варіант прекрасно підходить для зображення імені й прізвища цілком, а також цитат, улюблених фраз, слоганів тощо. Однак якщо ви плануєте нанести на чохол словосполучення, в яких слова містять 5 і більше літер, то краще звернутися за консультацією до досвідченого дизайнера, який порадить, як грамотно та красиво «сконструювати» довгу монограму.
  • Символи, іконки, смайлики. Чому ні, адже це ж чохол для iPhone. Така весела екзотика як елемент монограми в даному випадку цілком доречна. Але, знову ж таки, коли букв і / або елементів в рядку намічається понад 5, то також знадобитися порада дизайнера. Крім того, робити всі літери великими ні в якому разі не варто, інакше напис буде виглядати занадто громіздкою та може навіть наляпаною, що вкрай небажано.

монограма на чохол айфон

Розмір монограми

Інакше кажучи - кегль шрифту. З ним простіше, оскільки чохол для iPhone - виріб за розмірами спочатку досить невеликий, то і монограма на ньому повинна виглядати в достатній мірі витончено. Втім, сьогодні це справа смаку. Якщо хочеться, щоб букви або напис були помітними, то ніщо не заважає зробити їх побільше.

Колір монограми

Сучасні технології тиснення по шкірі дозволяють використовувати фольгу найрізноманітніших кольорів і відтінків, аж до найрідкісніших. Найбільш популярними вважаються традиційні:

  1. Gold;
  2. Rose Gold;
  3. Silver;
  4. Gunmetal;
  5. Blind Embossed й ін.

Звичайно, колір напису повинен добре поєднуватися з кольором і фактурою шкіри чохла. Але можна й навпаки — несподівані контрасти нині теж в моді. Так само як і хороша фантазія та здорове почуття гумору.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Короткий огляд ЖК ...
Наступна новина: Коли можуть знадобитися ...

КОМЕНТАРІ