Коли можуть знадобитися послуги крана-маніпулятора?

Коли можуть знадобитися послуги крана-маніпулятора?

16.08.19 01:58 0 6474

Багато замовників вже змогли по достоїнству оцінити переваги використання крана-маніпулятора для перевезення різних вантажів. У багатьох ситуаціях дана техніка дозволяє заощадити час і матеріальні ресурси. Але не завжди оренда крана-маніпулятора (до речі, замовити її можна на сайті) може бути дійсно необхідною або економічно виправданою. Розглянемо основні ситуації та завдання, для яких його використання дійсно необхідне та допомагає вирішити поставлене завдання швидше й ефективніше.

Основне призначення крана-маніпулятора — спростити навантаження і розвантаження різних вантажів в тих випадках, коли використання вантажного автомобіля й окремого самохідного крана важко або взагалі неможливо. Додатковим плюсом в застосуванні крана-маніпулятора є можливість заощадити на вартості оренди, адже замість двох одиниць техніки використовується одна.

Кран-маніпулятор вигідно використовувати в таких випадках:

  1. Для перевезення різних будівельних матеріалів до 7 т. Арматуру, цеглу, будівельні блоки та навіть плити перекриття можна вантажити, транспортувати та розвантажувати за допомогою одного спеціального транспортного засобу замість двох. Нерідко розміри та конфігурація будівельних майданчиків не дозволяє використовувати окремий самохідний кран. А кран-маніпулятор прекрасно справляється з таким завданням.
  2. Для транспортування побутівок, кунгів, контейнерів, вагончиків і малих архітектурних форм. Перевезення побутівок краном-маніпулятором — найпростіший та найшвидший вид транспорту, який використовують багато будівельних і ремонтних компаній.
  3. Для перевезень, а також монтажу різного устаткування, верстатів і спецтехніки. Кран-маніпулятор може працювати у великих виробничих приміщеннях, допомагаючи здійснювати монтаж або ремонт важкого устаткування. Тобто, вам не доведеться перевантажувати вантаж з одного транспортного засобу на інший, та ще й з використанням окремого крана — все це зробить кран-маніпулятор.
  4. Для евакуації автомобіля. Крани-маніпулятори також використовуються у випадках, коли для евакуації автомобіля потрібно здійснити його підйом за допомогою крана. Якщо перед вами стоїть завдання підняття вантажу з важкодоступного місця — ями, кювету або обриву, тоді кран-маніпулятор буде оптимальним рішенням.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Як правильно вибрати ...
Наступна новина: На міжбанку зростають ...

КОМЕНТАРІ