Рівненщина: прокурор області провів особистий прийом громадян на Сарненщині

Рівненщина: прокурор області провів особистий прийом громадян на Сарненщині

16.08.19 08:15 0 828
Керівництвом прокуратури Рівненської області приділяється постійна увага виїзним прийомам громадян, ураховуючи актуальність питання ефективного та своєчасного захисту їх прав.

Так, 14 серпня 2019 року жителі м. Сарни та Сарненського району мали змогу звернутися до прокурора Рівненської області Богдана Подубинського під час його особистого прийому, який проводився в Сарненській місцевій прокуратурі.

Питання, з якими звернулися місцеві жителі до керівника регіональної прокуратури, стосувалися стану досудового розслідування та судового розгляду кримінальних проваджень, щодо вжиття заходів представницького характеру тощо.

Богдан Подубинський прийняв від місцевих жителів відповідні письмові звернення з метою їх подальшого розгляду та вирішення у межах компетенції прокуратури. Крім того, регіональним прокурором під час здійснення прийому роз'яснено повноваження органів прокуратури в умовах сьогодення та у відповідності до вимог чинного законодавства.

Практика здійснення виїзних прийомів на місцях, є ефективним засобом спілкування керівництва регіональної прокуратури з місцевими громадами задля своєчасного та об'єктивного розгляду звернень громадян, поновлення прав та захисту їх законних інтересів. Тому, такі виїзди до усіх районів області здійснюватимуться керівництвом регіональної прокуратури й надалі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ