Розсувні перегородки зі скла: що потрібно знати?

Розсувні перегородки зі скла: що потрібно знати?

16.08.19 14:51 0 5413

Розсувні перегородки зі скла — це стильне й сучасне рішення, яке дозволяє розділити простір бажаним чином. Вони широко застосовуються в торгових і розважальних центрах, а також житлових і комерційних просторах. Екологічність конструкцій дає можливість використовувати розсувні перегородки зі скла в медичних установах. Також системи можна встановлювати скрізь, де до показника екологічної чистоти пред'являються підвищені вимоги. Окрім того, такі перегородки дозволяють розділити кімнату на окремі функціональні зони, не перешкоджаючи вільному доступу сонячного світла. До речі, в Києві їх можна замовити в скляно-дзеркальній майстерні "Скломакс": https://sklomax.com.ua/.

Основні переваги

Розсувні перегородки зі скла володіють наступними перевагами:

  1. Надійність і довговічність. При їх створенні використовується загартоване скло товщиною 8 або 10 мм і кріплення, що має великий запас міцності. Навіть якщо полотно розбивається, воно розсипається на осколки без гострих граней.
  2. Простота в експлуатації та догляді. Розсувні скляні перегородки не вбирають бруд і не притягують пил, а очистити поверхню можна за допомогою звичайних побутових засобів.
  3. Максимальна світлопропускна здатність. Вони виглядають на зразок панорамної стіни, що робить розсувні перегородки скляні ідеальним рішенням для темних кімнат.
  4. Різноманіття конструкцій. Готове рішення може бути представлене у вигляді суцільної скляної стіни зі зсувними панелями або у вигляді стаціонарної конструкції з маятниковими, поворотними або зсувними дверима.

Особливості виготовлення

Рама, в якій утримується полотно, виготовляється з міцного профілю. Напрямна система фіксується у верхній частині прорізу набагато вище рівня очей. Каретка та рухливі ролики, завдяки яким кімнатні розсувні перегородки функціонують, декоруються спеціальною алюмінієвою накладкою. В результаті напрямна частина залишається невидимою, що дозволяє зберегти привабливість інтер'єру кімнати.

Конструкція має обмеження по масі (зазвичай розсувна перегородка зі скла має вагу не більше 120 кг). Це дозволяє виключити провисання та збільшує термін її служби. При створенні таких виробів використовується якісна та надійна фурнітура. За рахунок цього офісні розсувні перегородки зі скла зсуваються легко і плавно, а також мають тихий хід. При виготовленні зазвичай не застосовуються навантажуючі елементи, що забезпечує не тільки мінімальну вагу системі, але й легкість при її візуальному сприйнятті.

Розсувна перегородка зі скла вважається надійною альтернативою маятникових і розпашних дверей. Адже вона виконує ті ж функції, але при цьому не займає багато вільного простору. Завдяки високій світлопропускній здатності міжкімнатні скляні розсувні перегородки забезпечують приміщення природним світлом. Візуально такі «прозорі стіни» виглядають дуже ефектно, а незначна вага та особливості монтажу дозволяють використовувати їх в будь-яких кімнатах, включаючи приміщення з підвищеною вологістю.

Призначення та особливості застосування:

  1. головним завданням таких систем є поділ простору на функціональні зони зі збереженням цілісності приміщення та візуального простору;
  2. щоб створити в офісі, переговорній кімнаті або житловому приміщенні необхідну атмосферу, слід купити розсувні перегородки для зонування, поверхня яких оформлена відповідним чином (прозора, матова, тонована й т. д.);
  3. установка може бути проведена в будь-якому приміщенні (простота монтажу забезпечується за рахунок того, що скляні трансформовані перегородки не вимагають капітального перепланування кімнати);
  4. конструкції можуть бути виготовлені в будь-яких розмірах, які потрібні замовнику (ця можливість забезпечується за рахунок їх легкої адаптації під наявні архітектурні умови).
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Перевезення ...

КОМЕНТАРІ