Вибираємо меблі для літнього кафе

Вибираємо меблі для літнього кафе

16.08.19 17:13 0 2663

В Україні відпочинок у кафе, ресторані або барі можна назвати традиційним — майже всі сім'ї час від часу відвідують ці заклади, насолоджуючись нетиповою для домашнього приготування кухнею та культурною програмою. Таким чином, громадське харчування — це актуальний бізнес, а особливо цікавим є його такий сезонний різновид, як літнє кафе на відкритому повітрі. Тому, якщо ви вирішили відкрити власну справу, а саме літнє кафе, то вам не завадить розібратись у чому особливості підбору меблів для такого кафе. Ну а розповість нам про це співробітник компанії "Макс Лайн": https://mix-line.com.ua/catalog-outdoor-dlya-letnih-cafe, в якій їх безпосередньо можна замовити.

Якими мають бути меблі для літнього кафе?

Якщо в традиційному залі ресторану ми бачимо скатертини, м'які крісла, диванчики та різьблені стільці, то в літньому кафе ці меблі недоречна в силу складності догляду. Вибирають меблі для даного закладу громадського харчування з урахуванням клімату та місця розташування, але вони повинні відповідати ряду вимог, загальних для «вуличного» громадського харчування:

  1. Бути легкими й мобільними. Якщо кафе не працює цілодобово, то на ніч столики та стільці доведеться прибирати.
  2. Компактно складатися. Взимку літні меблі не затребувані, тому для зручності зберігання повинна бути можливість їх ергономічного пакування.
  3. Бути легкими в догляді. Кафе, розташовані на відкритому повітрі, схильні до повного спектру забруднень — це не тільки плями від їжі та напоїв, а й бруд з вулиці, наслідки дощу та вітру, а на пляжах — ще й пісок.
  4. Бути довговічними. Ніхто не хоче купувати меблі для літнього кафе щороку, це знизить рентабельність бізнесу. Тому купити столи для кафе хочеться такі, щоб вони служили не менше 5 років, а в ідеалі — і довший термін.

Які матеріали використовуються для виготовлення меблів для літнього кафе?

Серед матеріалів, що використовуються для виробництва літніх меблів, найбільш популярний пластик. Пластикові столи та стільці легко миються, компактно складуються, але є один мінус — вони недовговічні та навряд чи прослужить понад 2-3 років. Крім того, рівень закладу клієнт визначає в тому числі й по меблях, а пластикові стільці зазвичай відлякають респектабельну публіку.

Можна купити стільці для кафе або крісла з натурального ротанга (дорогий сегмент) або зі штучного ротанга на сталевому каркасі (у них більш доступна ціна). Меблі з ротангу, пофарбованого порошковою фарбою, можуть прослужити в умовах вулиці 5-7 років, не вимагаючи ремонту або підфарбовування. Популярні також дерев'яні й плетені меблі, а також сучасні синтетичні матеріали з підвищеною вологостійкістю.

Ще один матеріал, на який варто звернути увагу — хромований метал. Такі столи можна закріпити на місці їх установки, запобігши ймовірному злодійству. Ну а стільці з хромованого металу з м'якими поліуретановими сидіннями прослужать багато років за умови дбайливого поводження.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Инструкция к поиску ...
Наступна новина: Що потрібно знати про рак ...

КОМЕНТАРІ