Прокурор Рівненської області відвідав Городищенську виправну колонію та поспілкувався із засудженими

Прокурор Рівненської області відвідав Городищенську виправну колонію та поспілкувався із засудженими

17.08.19 08:09 0 1453
Прокурор Рівненської області Богдан Подубинський 16.08.2019 відвідав Городищенську виправну колонію максимального рівня безпеки та перевірив стан дотримання конституційних прав засуджених осіб, які утримуються в установі.

Керівник регіональної прокуратури у супроводі виконувача обов'язків начальника виправної колонії Вадима Ярмощука здійснив обхід території та корпусів установи, в тому числі житлових приміщень, дільниці для тримання осіб в приміщеннях камерного типу, сектору для тримання засуджених до довічного позбавлення волі, а також промислової зони.

Після того Богдан Подубинський провів особистий прийом засуджених. Прокурор цікавився умовами їх перебування в установі: а саме – умовами праці, дозвілля, а також організацією харчування та медичного забезпечення.

На питання, що задавали засуджені, прокурором області надані змістовні роз?яснення по суті.

Серед піднятих ув'язненими питань, окремі стосувалися законності одиночного тримання, постановки на профілактичний облік, оформлення особистих документів та оплати праці. Щодо 4 звернень, які прийняв керівник регіональної прокуратури, за його дорученням наглядовим відділом прокуратури області будуть проведені ретельні перевірки.

За результатами візиту прокурор області зобов'язав керівництво установи вжити невідкладних заходів до забезпечення належних умов тримання засуджених.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Липень 2019 року став ...

КОМЕНТАРІ