tobiz

Конструктор сайтів TOBIZ: Огляд

18.08.19 00:52 0 7656

TOBIZ.net - це російський конструктор односторінкових сайтів, створений компанією Olaeff в липні 2014 року. Сервіс надає можливість самостійно зібрати сайт для бізнесу за максимально короткий час і займатися його маркетингом. Даний конструктор сайтів має вбудовану воронку продажів і систему АБ-тестування. За роки існування TOBIZ, його клієнтами стали тисячі вебмайстрів.

Шаблони

Конструктор має в наявності понад 3000 шаблонів різної тематики: інфобізнес, односторінкові інтернет-магазини взуття, одягу, франшиз й інших товарів, сайти з надання різноманітних послуг. По суті, макети використовуються тільки в якості зразка, оскільки сайти складаються з окремих блоків, вміст яких налаштовується користувачем на свій розсуд. Кожен блок має кнопку «параметри», що дозволяє налаштувати:

  1. Фон — вибрати один з 25 готових варіантів або самостійно підібрати колір фону та градієнт, в блоці УТП в якості фону можна встановити відео та зображення. У конструкторі є бібліотека картинок, що містить близько 350 галузевих зображень.
  2. Текст — налаштування відображення заголовків і підзаголовків.
  3. Параметри блоку — наявність або відсутність розділової лінії, в деяких блоках тінь та обведення для окремих елементів.
  4. Анімація — можливість додати анімацію появи блоку на всі блоки, при чому в кожному з них анімація буде різна.

Безпосередньо в редакторі є можливість змінити вид, формат, розмір і колір шрифтів. Упевнені у своїх силах користувачі можуть створити сайт з чистого аркуша.

Можливості та функціональність

Робота з сайтом здійснюється в зручному візуальному редакторі. У бічній панелі розташовується тільки 4 кнопки, одна з яких призначена для додавання блоків:

  • Шапка. У конструкторі є різні варіанти шапок (з логотипом, контактними даними, вбудованим меню, кнопкою зворотного дзвінка).
  • Навігаційне меню. Налаштування пунктів меню і якорів.
  • Кнопка. Налаштування дозволяють змінити колір і текст кнопки, а також замінити її на форму з довільними полями.
  • Каталог. Блок призначений для створення каталогу товарів або послуг з можливістю показувати ціни, описи, вибирати розмір зображень або використовувати іконки певного кольору, задавати збільшення зображень при наведенні на них.
  • Яйця. Галерея співробітників компанії.
  • Колаж. Фотогалерея з різними варіантами розташування блоків.
  • Мапа. Інтерактивна карта від Яндекса, яка стане в пригоді при наявності фізичної адреси компанії.
  • Контент. Конструктор пропонує 6 варіантів оформлення блоку з додаванням відео, зображень, кнопки цільового дії та ін.
  • Лічильник. Користувач може вибрати колір цифр на таймері, додати або прибрати текстове поле під ним.
  • Редактор коду. Блок з довільним HTML-кодом.

Автоматичний розрахунок конверсії дозволяє аналізувати ефективність сайту, а підвищити даний показник можна за допомогою створення нових версій та проведення АБ-тестування. У конструкторі є можливість підключення сторонніх сервісів для ведення email-розсилок (SmartResponder, JustClick, GetResponse) і для прийому платежів на сайті (ROBOKASSA в Росії та INTERKASSA в країнах Європи та СНД). Так само існує можливість інтеграція з відомими CRM системами: amoCRM й Bitrix24.

SEO оптимізація

В налаштуваннях сайту є можливість його SEO-оптимізації:

  1. заповнення метатегов title, keywords, description;
  2. підключення сервісу для веб-майстрів від Яндекса;
  3. установка лічильників Яндекс.Метрика і Google Analytics;
  4. завантаження фавіконка.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Преимущества аренды ...
Наступна новина: 18 серпня в Одесі оголосили ...

КОМЕНТАРІ