У поліції розповіли про стан постраждалих внаслідок пожежі в «Токіо-Стар»

У поліції розповіли про стан постраждалих внаслідок пожежі в «Токіо-Стар»

18.08.19 10:02 0 1867
Більшість постраждалих, яких госпіталізували внаслідок пожежі в одеському готелі «Токіо-Стар», перебувають у тяжкому стані, повідомив начальник Головного управління Національної поліції Одеської області Олег Бех.

За його даними, серед сімох осіб, яких доставили до опікового відділення міської лікарні №10, є 10-річна дівчинка з опіками 12% тіла та отруєнням продуктами горіння.

Інші постраждалі також мають опіки 1 і 2 ступенів, в деяких випадках – опіки верхніх дихальних шляхів. Серед них – 20-річний військовослужбовець, який також у тяжкому стані.

Читайте також: Зеленський і Гройсман прокоментували пожежу в одеському готелі?

Один із постраждалих, громадянин Литви, відмовився від госпіталізації. Серед госпіталізованих до 10-ї лікарні є ще один іноземець – громадянин Сьєрра-Леоне.

Крім того, двох людей доставили до Лікарні водників. Обидва в тяжкому стані, один із них, 22-річний чоловік, має 40% опіку верхніх дихальних шляхів, важкий опіковий шок, перебуває в реанімації.

Заступник мера Одеси Андрій Котляр заявив, що вцілілі постояльці готелю шукають свої речі на місці пожежі, повідомляє кореспондент Радіо Свобода. Після того їх планують розселити в одному з міських санаторіїв.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Супрун: МОЗ ніколи не ...

КОМЕНТАРІ