Основні переваги постільної білизни з сатину

Основні переваги постільної білизни з сатину

19.08.19 17:48 0 4527

Після важкого робочого дня кожна людина хоче добратися до свого ліжка, впасти на нього і поринути в сон. Ну а щоб цей сон був комфортним і міцним, необхідно правильно облаштувати спальне місце, незамінним аксесуаром якого є якісна постільна білизна. Саме про неї ми далі й поговоримо.

Одним з найміцніших і одночасно приємних на дотик матеріалів для постільної білизни є сатин. Зовні це натуральне волокно виглядає дуже привабливо і благородно. Давайте ж розглянемо основні переваги постільної білизни з сатину.

Плюси сатину

Ціна на постільні комплекти білизни з сатину найвища в порівнянні з іншими бавовняними матеріалами (до речі, купити сатинову постільну білизну можна тут). Але причиною цього є не бажання виробників нажитися на покупцях, а величезна кількість позитивних характеристик, якими володіє ця тканина. Серед них:

  1. Здатність протистояти зминанню. Для того щоб повернути простирадлу гладкість його потрібно просто струсити. Таким чином, господиня буде економити достатньо часу на прасування.
  2. Міцність. Навіть після 200 прань тканина не втрачає товарного зовнішнього вигляду, не протирається та не рветься.
  3. Лицьова сторона залишається гладкою й глянсовою, в той час як виворіт матовим і махровим. Завдяки цьому білизна не буде ковзати по матрацу, і з'їжджати з ліжка.
  4. Теплопровідність. Така постільна ідеально підходить для спекотних літніх ночей.
  5. Здатність тканини довго зберігати свою свіжість. Зовні абсолютно неможливо визначити, коли було застелене ліжко, сьогодні або тиждень тому.
  6. Ефект чистоти діє не тільки візуально, але і реально. Така постільна білизна буде довго зберігатися чистою, оскільки пил і бруд практично не прилипають до гладкої поверхні сатину. Окрім того, вона не вбирає запахи, що також дуже важливо.

Висновки

Говорячи про постільну білизну з сатину можна витратити, цілу сторінку на опис його краси. Шовкові хвилі переливаються по гладкій глянцевій поверхні. Безумовно, сатин — це прикраса будь-якої спальні. Такий матеріал дарує комфорт не тільки жарким літом, але і в зимову пору року.

Матеріал вміє підлаштовуватися під температуру в кімнаті, таким чином, влітку він не затримує тепло, а взимку навпаки зберігає його як можна довше. Саме тому, білизна з сатину буде актуальною в будь-який час року. З урахуванням всіх перерахованих вище плюсів, можна вважати сатин ідеальним матеріалом для постільної білизни.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Преимущества ...

КОМЕНТАРІ