В Україні з'явився перший великий аграрний онлайн-магазин для фермерів будь-якого рівня - LNZ web

В Україні з'явився перший великий аграрний онлайн-магазин для фермерів будь-якого рівня - LNZ web

19.08.19 22:50 0 3580

Фахівці підприємства LNZ Group створюють перший в Україні аграрний інтернет-магазин, в якому і невеликі фермери, і великі агрофірми зможуть купувати брендову продукцію міжнародного рівня за доступною ціною. Офіційним дистриб'ютором товарів стане внутрішнє відділення LNZ-MARKET, добре знайоме фермерам Західної України високою якістю і доступною вартістю своєї продукції.

Розвиток аграрного сектора України - одна з основних цілей

Віртуальний магазин LNZ web допоможе невеликому фермеру в кожному куточку країни отримати доступ до найякіснішої аграрної продукції за доступною ціною. Великі гравці даного сектора традиційно отримують найвигідніші умови завдяки знижкам на великі партії товарів для захисту рослин і насіння на посів. А ось невеликим фермерам доводиться працювати з посередниками, завжди переплачуючи і нерідко ризикуючи отримати підробку під виглядом брендової продукції.

Перший офіційний агро-дистриб'ютор LNZ web пропонує їм відмовитися від послуг посередників і купувати оригінальну брендову продукцію за цінами, що допомагають розвитку малого бізнесу. Пряма співпраця з міжнародними агропромисловими компаніями виключає ймовірність потрапляння в LNZ Market підробок - весь товар сертифікований, і кожен клієнт може переконатися в його оригінальності. А відсутність посередників допомагає знизити ринкову вартість кожного запропонованого товару.

Магазин і аграрна енциклопедія на одному порталі

Віртуальний портал LNZ web - це більше, ніж просто магазин, де можна придбати необхідне насіння, засоби для захисту рослин або добрива за доступною ціною. Цей майданчик - справжня енциклопедія для початківця фермера, яка допоможе і підкаже йому, як отримати багатий врожай. Для цього достатньо перейти в будь-який з цікавлячих розділів і вивчити запропоновану там детальну інформацію:

  1. Посівний матеріал - розділ, в якому зібрано величезну кількість насіння кукурудзи, соняшнику, цукрових буряків та ріпи від відомих брендів. Зручні фільтри допоможуть швидко зібрати необхідний варіант за вашими критеріями - від призначення врожаю до кількості насіння в упаковці.
  2. Засоби захисту рослин - об'ємна категорія товарів, яка постійно оновлюється. Товари не тільки пропонуються в LNZ web за доступною ціною, а й активно використовуються на власних полях фірми. Тому детальна інформація про гербіциди або регулятори росту тут є не рекламною, а дійсною, перевіреною на практиці.
  3. Добрива - розділ, заглянути в який необхідно кожному фермеру. Саме добрива є основою багатого врожаю. А LNZ Market допоможе придбати необхідну кількість мінеральних і мікродобрив за найбільш вигідною ціною.

Існуюча сьогодні розмаїтість товарів і завжди готові до живого спілкування фахівці майданчика LNZ web - тільки початок розвитку першого великого агропромислового порталу України. Вже скоро магазин запропонує покупцям не тільки товари для полів, а й запчастини, техніку, обладнання для складів та елеваторів і просто будь-який товар, здатний стати в нагоді фермеру. Головним завданням, яке зараз вирішують фахівці LNZ Group з цих питань, є збереження основного принципу - оптимальні умови для кожного клієнта. Тому додати в закладки LNZ web вже зараз буде корисно кожному фермеру.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ