Hyundai Tucson: що потрібно знати?

Hyundai Tucson: що потрібно знати?

21.08.19 13:41 0 4313

Кросовери займають значну нішу у світовій автомобільній індустрії, актуальні вони та для країни пострадянського простору, оскільки дозволяють за менші гроші отримати «більше автомобіля». Характеристики Hyundai Tucson по праву роблять його лідером серед транспортних засобів цього сегмента. Далі, ми познайомимося з ними детальніше та розглянемо де його краще купити. Ну а розповість нам про це співробітник компанії "ЮГ-АВТО": http://hyundai.yug-avto.ru/cars/newtucson/, в якої ви безпосередньо можете придбати дане авто.

Огляд Hyundai Tucson

Зовні кросовер витриманий в єдиному фірмовому стилі для наявної лінійки машин класу SUV від Хюндай. Відмінною рисою його дизайну можна назвати гексагональні грати радіатора з трьома горизонтальними смугами. Верхня частина гармонійно зливається зі стильними LED-фарами, що заходять і на крила автомобіля. Остання версія даної моделі довша, нижча та ширша, ніж її попередники, тому автомобіль став виглядати більш стрімким, як ніби приготувався до стрибка.

Основні технічні характеристики:

  • бензиновий двигун, що встановлюється на базову версію, має об'єм 1,6 л і потужність 132 л. с. (всього ж у нового кросовера може бути 5 модифікацій як бензинового, так і дизельного двигуна);
  • витрата палива у базовій версії даного транспортного засобу становить близько 8 л на 100 км при змішаному циклі;
  • трансмісія — базова версія комплектується тільки 6-ступінчастою механічною КПП, а 2 більш потужних дизелі здатні взаємодіяти й з шестидіапазонною АКПП;
  • підвіска даного автомобіля — це стійки McPherson спереду та незалежна зі спареними важелями ззаду;
  • рівень безпеки водія та пасажирів став ще вищим завдяки оновленій формі кузова, яка поліпшує оглядовість (також цьому сприяє додавання сучасної системи контролю безпеки й точно вивірена ергономіка, яка дозволяє швидко знаходити потрібну клавішу управління).

За доплату можуть бути додані додаткові опції:

  1. круїз-контроль;
  2. датчики дощу і світла;
  3. підігрів задніх сидінь;
  4. система автоматичного паркування та інші.

Де знайти те, що потрібно?

Коли прийнято таке важливе рішення, як купити Hyundai Tucson, багато автовласників задаються питанням: "А де можна зробити це найдешевше?". Адже автомобіль відноситься до однієї з найдорожчих категорій товарів, різниця в ціні може скласти навіть декілька тисяч доларів.

Поширені способи придбання транспортних засобів:

  • Покупка на авторинку і по приватних оголошеннях. Це самий бюджетний спосіб, але й найбільш ризикований. Частково убезпечити себе можна, звіряючи уважно (кожну букву та цифру) номера двигуна, кузова, шасі, VIN з тими, які вказані в документах на машину. Також слід ретельно перевіряти справжність всієї документації, необхідної при оформленні угоди.
  • Звернення за допомогою до «сірих дилерів». Це поширений спосіб, бо вибрати Hyundai Tucson при цьому можна в більш розширеній комплектації, ніж пропонує автосалон, за такі ж гроші або дешевше. Недоліками тут є складнощі, що виникають при необхідності подальшого гарантійного або сервісного обслуговування. При купівлі у неофіціалів терміни гарантії гранично малі або ж вона зовсім відсутня.
  • Знайти й купити машину на автосайті. Це хороший спосіб швидко зробити гарне придбання. Наприклад, на часто відвідуваному автовласниками сайті AUTO.RIA щодня відбувається до 1400 угод. Тут зібрана найбільша в Україні база автомобілів, тому ви без зусиль можете підібрати собі новенький Hyundai Tucson;
  • Найнадійніший, але й найдорожчий з варіантів покупки транспортного засобу — автосалон. Тут практично відсутній ризик придбання неякісного автомобіля, крім того, при покупці оформляються ще й інші необхідні папери (страховка, реєстраційні документи на авто).
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Рубашка поло: история
Наступна новина: Уникальность косметики на ...

КОМЕНТАРІ