Металочерепиця — королева покрівлі

Металочерепиця — королева покрівлі

21.08.19 17:54 0 4145

Хіба може бути будинок хорошим, не маючи хорошого даху? Зрозуміло — ні! А хороший дах обов'язково повинен бути встелений відмінним покрівельним матеріалом — надійним, легким, теплим, добротним, екологічним, що задовольняє естетичним очікуванням, пожежобезпечним, який не вигоряє під дією УФ-променів, стійким до перепадів температур, володіти довгим терміном експлуатації. І який одночасно з усім цим, не є великим ударом по сімейному бюджету.

Ще зовсім недавно переважна більшість дахів покривалась азбестовим шифером, який не володів навіть половиною перерахованих вище характеристик і очікувань. Багатьом власникам домоволодінь, що знаходяться в приватному секторі, залишалося задовольнятися тим, що є на ринку будівельних матеріалів і чекати, коли винайдуть такі покрівельні матеріали, які внесуть резонанс в сірі маси.

Згодом настав час «ікс» і на ринку з'явився величезний асортимент покрівельних матеріалів, які суттєво відрізнялися між собою. Але це, у свою чергу, ускладнило вибір. Минуло ще трохи часу, і визначився лідер, який зайняв топ-позицію завдяки позитивним відгукам тих, хто вже встиг накрити дах саме цим покрівельним матеріалом. І його ім'я — металочерепиця, яка цілком заслужено отримала в народі друге ім'я — королева дахів. Саме про її переваги ми й поговоримо далі.

Металочерепиця: основні переваги

Металочерепиця — це не окремі крихітні пазли керамічної черепиці, а листи значних розмірів (до дванадцяти 12 м²), які дуже точно імітують рельєф (конфігурацію) натуральної черепиці. Такі габарити металочерепиці значно економлять трудовитрати, пов'язані з укладанням цього покрівельного матеріалу, а також зводить до мінімуму кількість стиків. Але давайте не будемо забігати наперед і перерахуємо переваги металочерепиці, послідовно:

  1. Легка вага. В залежності від висоти хвилі металочерепиця має вагу 4-7 кг на 1 м², що є дуже хорошим показником. Легкість покрівельного матеріалу дає можливість здійснювати покрівельні роботи без залучення підйомної техніки та залучення додаткових рук у вигляді вантажників. Крім того, легкий покрівельний матеріал не вимагає посилення несучої конструкції (стін та фундаменту).
  2. Широкий асортимент кольорів. Сьогодні виробники можуть запропонувати від 5 до 45 відтінків.
  3. Висока міцність. Металочерепиця з легкістю витримує величезну кількість снігових мас.
  4. Лояльність до температурних коливань за рахунок мінімального теплового розширення.
  5. Пожежна безпека. Металочерепиця є негорючим матеріалом.
  6. Можливість проведення профілактичних робіт. Ділянки, які потребують локального ремонту, можна підфарбувати з аерозольного балончика фарби, просто підібравши попередньо необхідний колір.
  7. Солідний вигляд. Металочерепиця виглядає дуже переконливо, красиво та благородно. Будинок відразу набуває показного вигляду.
  8. Металочерепиця поєднується з різними архітектурними та ландшафтними стилями.
  9. Існує величезна кількість фурнітури та допоміжних аксесуарів (коньки, кріплення, відливи й т. д.), які дозволяють надати даху закінчений, органічний вигляд.
  10. Металочерепиця зберігає естетичний зовнішній вигляд на протязі багатьох років.
  11. Використовувати металочерепицю можна на покрівлях практично будь-якої складності та конфігурації.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Відкатні ворота: що ...
Наступна новина: Бюро перекладів: як вибрати?

КОМЕНТАРІ