Сінево — лабораторія європейської якості в Україні

Сінево — лабораторія європейської якості в Україні

21.08.19 21:54 0 2350

Напевно, немає жодної людини у світі, яка хоча б один раз у житті не хворіла. І ні для кого не секрет, що будь-яке лікування безпосередньо залежить від того, наскільки правильно поставлений діагноз. Попри те, що в Україні роблять спроби підняти медицину, поки результати цих спроб, м'яко кажучи невдалі. Неправильно поставлений діагноз, неправильні результати аналізів, все це дуже часто обертається плачевними наслідками.

З огляду на вищевказані проблеми, не дивно, що більшої популярності набуває приватна медицина. Приватними клініками в наші дні складно здивувати, а от приватні лабораторії лише недавно почали з'являтися в нашій країні та що найцікавіше, багато хто бере приклад з відомої європейської лабораторії Сінево відгуки про яку у своїй переважній більшості позитивні.

Лабораторія Сінево: що потрібно знати?

В Україні Сінево розпочало свою роботу у 2007 році. Тоді, 12 років тому була відкрита перша в Україні лабораторія європейського зразка. Про високий рівень даної лабораторії, а точніше мережі лабораторій може говорити хоча б той факт, що вона є частина відомого бельгійського медичного холдингу "Medicover". В наші дні лабораторії Сінево представлені в багатьох країнах Європи, серед яких Польща, Україна, Румунія та Німеччина.

З моменту початку своєї роботи в Україні кількість лабораторій Сінево зросла в геометричній прогресії. Керівництво компанії поставило собі за хорошу мету, створити представництво в кожному обласному центрі, що природно має якісно відбитися на рівні обстеження в нашій країні.

Переваги лабораторії Сінево:

  1. сертифікати міжнародного стандарту ISO 9001-2000;
  2. свій програмний продукт, який об'єднує всі підрозділи;
  3. найбільша мережа маніпуляційних кабінетів;
  4. найсучасніше, високоточне обладнання.

Які дослідження проводять в лабораторії Сінево?

Крім традиційних аналізів крові, сечі, в лабораторіях Сінево можна:

  • зробити цитологічні, імунохімічні та біохімічні дослідження;
  • здати аналіз на ТОРЧ-інфекції;
  • зробити дослідження за допомогою коагулометрії та багато іншого.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: 5 ключевых преимуществ ...
Наступна новина: Лучшие японские ...

КОМЕНТАРІ