"Воєводино" - курорт,де відпочивають навіть європейці

22.08.19 00:54 0 6701

"Воєводино" - це курортний комплекс, де знаходяться найкращі гарячі чани Закарпаття. Він знаходиться в 40 хвилинах їзди від Ужгорода. Він розташований біля села Тур'я-Пасіка в долині річки Тур'я. Тут на вибір є декілька варіантів проживання — від звичайних двомісних номерів (30 євро / ніч) до котеджів і сімейних трикімнатних люкс-номерів з каміном (60-80 євро / ніч). Звичайно ж різниця курсу зараз дуже грає на руку європейським гостям, так що киянам і львів'янам потрібно бути спритнішими з раннім бронюванням!

На території "Воєводино" є 3 ресторани - "Колиба". В головному ресторані сервірують сніданок. Але краще всього в "Голодній Форелі". До речі, форель там можна зловити в сусідньому ставку, і потім вам її приготують. Вартість вечері з двох страв з десертом і алкоголем на двох буде коштувати 20-25 євро. Риба тут настільки смачна, що ви будете замовляти юшку та рибу і на обід, і на вечерю.

Відпочинок у "Воєводино"

На території є СПА-центр, в якому є закритий басейн. У літню пору також функціонує відкритий басейн в лісі. А ось джакузі тут розглядають як "СПА" процедуру і включають лише на 20 хвилин за 5 євро. Але найголовніше — це масаж! Штук десять різних видів масажу від 10 до 20 євро! Обов'язково спробуйте масаж з гарячими каменями! Дорослі на масажі, а діти — в ігровій кімнаті, точніше ігровому двоповерховому будинку! Це безкоштовно. Але якщо ви думаєте, що в "Воєводино" тільки тюленячий відпочинок, то сильно помиляєтеся!

Пейнтбол, взимку — невеликий лижний спуск з бугельних підйомників, велосипеди та каток! Великий пункт прокату різного спорядження для активного відпочинку! Квадроцикли та траси для них в горах, рибалка зрештою.

Окремо варто згадати традиційну розвагу гуцульських індіанців — зіп-лайн. Комплекс розташований в каньйоні над річкою, просто сама природа шепоче накинути кілька тарзанок з одного берега на інший. Маршрут зіп-лайн включає в себе чотири сегменти по 20-30 секунд спуску кожен. Краса неймовірна! Ну і найголовніше — найкращі чани Закарпаття!

Підсмажитися в котлі! Тільки заради цього варто приїхати в "Воєводино"! Це найкращий експірієнс закарпатських СПА-процедур, які тільки можна спробувати! Вас поміщають в чан з дуже гарячою водою з травами та хвоєю, на дні дуже гарячі камені. Витримати 10 хвилин — подвиг і потрібно бігти та пірнати в ополонку в гірську річку по сусідству, а там гірська форель лоскоче...

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Лучшие японские ...
Наступна новина: 163-ю річницю з Дня ...

КОМЕНТАРІ