Кращі бренди кросівок для бігу та на кожен день

Кращі бренди кросівок для бігу та на кожен день

22.08.19 12:51 0 5104

Кросівки — це найпоширеніший, універсальний вид взуття. Вони давно увійшли в наше життя, і не тільки для занять спортом. Великий вибір моделей відрізняється різноманітністю стилів і функціональністю. Як і будь-яка покупка, придбання взуття відбивається на бюджеті, тому її вибір вимагає особливої уваги. Далі, ми розглянемо кросівки яких брендів краще придбати для занять бігом, а які на кожен день. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину Cнікерстудіо, в якому безпосередньо їх можна придбати в Україні за доступною ціною.

Кращі бренди кросівок для бігу:

  • Adidas. Бренд по праву визнаний найкращим, його продукція займає 20 % ринку. Компанію Адідас заснували у 20-і роки 20 століття. Особливість моделей в комфорті, стійкості до зношування, високій якості. Ці характеристики важливі для всіх, хто любить біг. Щорічно дизайнери поповнюють асортимент унікальними моделями. Новинки підходять як для повсякденного носіння, так і тренувань. А новітні технології забезпечують стійкість виробів. Бренд випускає молодіжні лінійки. Для серії Adidas Superstar характерна стилістика хіп-хоп культури. Лінійка Neo привертає неповторним дизайном, який чудово поєднується з речами в стилі Casual. А для екстремальних умов створена спеціальна серія Climacool.
  • New Balance. Спочатку компанія New Balance спеціалізувалася на ортопедичному взутті. Зараз бренд пропонує зручні кросівки з модним дизайном. Продукцію особливо люблять молоді люди. Великий досвід дозволяє компанії виробляти речі високої якості. У бренду є декілька лінійок для занять спортом і повсякденної ходьби. У порівнянні з виробами від інших компаній, моделі New Balance відрізняються легкістю, наявністю вентильованої функції та особливою м'якістю. При виробництві використовуються матеріали з незвичайною фактурою.
  • Asics. Це японський бренд, який виготовляє кросівки для бігу чудової якості. Всі розробки компанії виконуються, виходячи з фізіологічних особливостей тіла. Це дозволяє створити найзручніші кросівки. Фірма пропонує різні види взуття — кросівки для тріатлону, пробіжок на короткі відстані та для марафону. Моделі Asics сподобаються любителям традиційного стилю. Кросівки підходять для класичного та сучасного одягу. Вони захищають ноги від травмування, підвищують зчеплення з поверхнями. З популярних лінійок варто відзначити GT для пробіжок. Вона володіє чудовими амортизаційними властивостями.

Кращі бренди повсякденних кросівок:

  1. Reebok. Це один з найстаріших брендів у сфері спортивного взуття. 120 років тому торгова марка починала з виробництва взуття для бігу. Зараз спеціалізація фірми — це кросівки для легкої атлетики та фітнесу. Reebok має багато моделей для будь-якого часу року, статі та віку. Асортимент кольорів дає можливість створити будь-який образ. Молодому поколінню особливо імпонує модель Classic. Передбачені варіанти — з лакованою поверхнею, з нубуку та натуральної шкіри. Важлива якість повсякденного взуття — це зручність. До популярних лінійок відноситься ZigTech. Вони відмінно підійдуть для занять спортом. Спеціальна підошва знижує навантаження на суглоби та захищає від пошкоджень.
  2. DC. Цей бренд пропонує якісні спортивні кросівки, які підходять для любителів екстремальних видів спорту. Компанія випускає варіанти для повсякденного носіння. Вироби відрізняються підвищеним комфортом. Можна вибрати будь-який дизайн. Взуття прекрасно поєднується з джинсами, спортивним одягом, штанами та навіть спідницями. Кросівки виготовляються з вологостійких, дихаючих і натуральних матеріалів. Особлива форма захищає ноги від травм і надійно фіксує стопу. Зимові моделі відрізняються такими ж властивостями та доповнюються утепленням із хутра та наявністю протекторів на підошві, які забезпечують надійне зчеплення з поверхнею.
  3. Nike. Даний бренд вважається одним з кращих. Кросівки компанії — це незмінний вибір топових спортсменів і любителів активного способу життя. Виробник періодично пропонує нові моделі (найпопулярніші це AirMax та Nike Running). Продукція випускається у різних відтінках і виготовляється з міцного та пружного матеріалу. Багатьма покупцями відзначено великий термін служби взуття Nike, яке чудово носиться не один рік.

Який бренд кросівок краще купити?

При виборі кросівок дуже важливим фактором є їх зовнішній вигляд. Однак якщо бездумно купити перше, що сподобалося, є ймовірність сильно розчаруватися через короткий час після покупки. Краще купувати взуття виробників зі світовим ім'ям. Відомі бренди стежать за якістю продукції, оскільки дорожать своєю репутацією. Їх взуття буде комфортним і надійним. Деякі рекомендації щодо вибору бренду:

  • Наймодніші кросівки — це Adidas, які вибирають заради якості та спеціального захисту від механічних пошкоджень. При виготовленні використовується фірмова тканина Nano-tex, що забезпечує ефект масажу.
  • Якщо ви хочете бігати з комфортом придивіться до компанії Asics, адже вона створює анатомічно правильне взуття.
  • В асортименті бренду Reebok є дуже багато моделей для повсякденного носіння.
  • Якщо ви захоплюєтеся або серйозно займаєтеся баскетболом, тоді купіть собі кросівки Puma. Їх особливістю є спеціальна технологія вентиляції, що дозволяє шкірі дихати.
  • Ну а бренд Lacoste сподобається шанувальникам вишуканого взуття.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Геннадій Зубко: Фонд ...
Наступна новина: Тернопілля: кременецькі ...

КОМЕНТАРІ