Переваги пластикових вікон

Переваги пластикових вікон

22.08.19 15:40 0 2999

У наш час вікна з дерева вже відходять у минуле. Їх місце займають пластикові або металопластикові конструкції. А все тому, що з пластиковими вікнами менше метушні: їх не треба підфарбовувати щороку або затикати ганчірочками щілини, щоб не продувало. Далі ми розглянемо їх основні переваги, ну а розповість нам про це співробітник компанії RenkoPlast.kz, яка безпосередньо займається їх реалізацією в Алмати.

Основні "+"пластикових вікон:

  1. Довговічність. Пластикове вікно може прослужити 50 років і не розсохтися як це відбувається з деревом після 10 років служби. На якісно зроблені металопластикові конструкції не впливає ні зниження, ні підвищення температури. Плюс до всього, їх не треба щорічно підфарбовувати та конопатити. Міцність та довгий термін служби вікон з ПВХ забезпечується за рахунок точних з'єднань пластин і якості пластика.
  2. Безпека. В першу чергу, це безпека для дитини, а потім вже захист від проникнення у квартиру злодіїв. Дитина не зможе загнати скалку, провівши по гладкій поверхні пластика, на відміну від дерев'яних рам. Стулки конструкцій з ПВХ можуть відкриватися не тільки в сторону та навстіж, а й просто злегка відкидатися всередину приміщення, що захистить дитину від випадання з вікна. Зараз навіть деякі виробники виготовляють стулки зі спеціальною фурнітурою відкривання для того, щоб домашня тварина не змогло протиснутися в нього і випасти на вулицю. Можна замовити й спеціальне глухе вікно без стулок. Окрім того, пластикові вікна абсолютно безпечні для навколишнього середовища. Вони не містять токсичних елементів в конструкції й, відповідно, не виділяють шкідливих речовин. Плюс до всього, такі вікна мають систему мікро-вентиляції. А це означає, що вікна дихають, і що вони дозволить повітрю у вашій квартирі не застоюватися. Водночас конструкція зібрана так, що вона не здатна створювати протяги.
  3. Звукоізоляція. При якісному виконанні та установці ПВХ вікна, воно не буде пропускати у квартиру ні лементу людей на вулиці, ні шуму проїжджаючих машин. Пластикові вікна мають однокамерні та двокамерні склопакети. Відповідно, двокамерні повністю ізолюють приміщення від шуму на вулиці.
  4. Захист від пилу, вологи та холоду. І в дощ, і в сніг, і в спеку такі вікна не деформуються.
  5. Зручність та легкість виготовлення. Гнучкість пластика дозволяє надати вікну який завгодно вигляд. Тут фантазія дизайнера не може бути нічим зупинена.
  6. Можливість переведення вікна в зимовий та літній режими. Влітку такий режим дозволяє стулці вікна менш щільно прилягати до рами, що забезпечує циркуляцію повітря. А в зимовий період більш щільне прилягання не дає теплому повітрю вийти з квартири. Для перемикання таких режимів є спеціальна регулювальна фурнітура. Вона дозволяє змінювати ступінь прилягання, тим самим збільшуючи зносостійкість та довговічність виробу.
  7. Простота догляду. Вам просто потрібно 2 рази на рік змащувати рухому фурнітуру вікна звичайним машинним маслом. А щотижневе протирання звичайною ганчірочкою, змоченою в мильному розчині, дозволить утримувати вікна в красивому і доглянутому вигляді довгі роки.
  8. Низька ціна. Зараз пластикові вікна доступні для всіх споживачів із середнім достатком.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ