Навіщо потрібна доставка квітів?

Навіщо потрібна доставка квітів?

22.08.19 16:42 0 2058

Послуга замовлення квітів он-лайн існує вже понад 10 років, найбільші компанії почали займатися продажем квітів через інтернет і доставкою близько 15 років тому. Тоді це було в дивину, сьогодні в кожному місті існує не менше 5 служб, які запропонують вам букети та композиції з квітів з доставкою адресату прямо в руки. Але для деяких — ця послуга все ще в дивину. Багато клієнтів дзвонять з недовірою, інші — щиро дивуються: навіщо взагалі такі послуги. Тому, нумо розгляньмо основні ситуації коли вам може стати в пригоді доставка  квітів онлайн. Ну а розповість нам про це співробітник міжнародної служби доставки квітів Yes.ua.

Доставка квітів Вам може знадобитись в наступних ситуаціях:

  1. Якщо ваша близька людина знаходиться в іншій країні / місті. Замовлення квітів через інтернет оцінять ті, хто знаходиться далеко від близької людини та хоче приділити увагу, привітати зі святом. Зараз багатьох людей розкидало по всьому світу, багато хто виїжджає в іншу країну вчитися, працювати та навіть жити, але ніхто не хоче обділити рідну людину увагою, особливо, коли це її свято. А з сервісом доставки квітів ви можете подарувати квіти близькій вам людині, незалежно від того де ви та вона зараз знаходитесь.
  2. У випадку інтернет-знайомств. Ви навіть можете скористатись даним сервісом якщо знайомі з людиною тільки заочно (через інтернет), і у вас ще не відбулося особистої зустрічі, то проявляти знаки уваги дівчині можна і здалеку. Звичайно, ви можете нескінченно слати їй трояндочки й смайлики в мережі, але набагато ефективніше перейти до реальних дій і подарувати квіти наживо, навіть, якщо вона ще й не погодилася на першу зустріч.
  3. Якщо у вас немає часу їздити по місту в пошуках букету. Якщо ви цінуєте свій час, тоді покупка квітів в один клік в онлайн магазині — це справжня знахідка для вас. На те, щоб купити квіти в житті — вам потрібно доїхати до квіткового магазину, вибрати букет, або ж попросити, щоб його зібрали, і на це потрібен час. А вже якщо букет призначений на вечір, то їздити весь день з букетом — це не вихід, тому що квіти можуть втратити свою свіжість, перебуваючи довго без води. В ідеалі, подарувати квіти потрібно через 1-2 години після того, як букет був зібраний, щоб знову поставити їх у вазу. Якщо ж ви не встигаєте купити квіти, або ж знаєте, що не встигнете, то у вас є чудовий вихід — замовити доставку квітів до певного часу. Квіти можуть доставити вам в руки, і з ними ви вже поїдете вітати близьку вам людину.
  4. Коли ви хочете зробити сюрприз або здивувати когось. Не обов'язково дарувати квіти з якихось важливих подій. Можна просто подарувати без приводу та підняти настрій. Доставка квітів зараз — це досить доступна послуга. Можна вибрати невеликий акуратний букетик, можна величезний оберемок троянд, і таку красу кур'єр доставити вашій коханій людині особисто в руки. Ефект несподіванки та захвату забезпечений. Таким простим вчинком можна повернути колишню пристрасть та почуття у відносини та трохи розворушити й роздути вогонь кохання.
  5. Якщо ви хочете красиво вибачитися. Буває, ти накосячив, а дівчина навіть трубку не бере. І всі SMS з вибаченнями летять в стіну ігнор, а якщо тебе ще й заблокували, то пиши, пропало... Але вихід є! В даному випадку вам допоможе доставка квітів. Дівчата, побачивши таке оригінальне вибачення найчастіше відразу ж змінює гнів на милість. Все-таки такий підхід не стандартний, та й вона відзначить вашу кмітливість.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Kaleido Woodec: пластикові ...

КОМЕНТАРІ