Kaleido Woodec: пластикові вікна Rehau під дерево

Kaleido Woodec: пластикові вікна Rehau під дерево

22.08.19 17:14 0 3352

Більше не потрібно вибирати між красою та практичністю. Пластикові вікна REHAU під дерево від компанії «НОВІКОН» - це перевірена часом якість, виконана в сучасному дизайні. Серія вікон WOODEC виділяється яскравим, індивідуальним характером. Інноваційний матеріал KALEIDO WOODEC, використовується для покриття рам, відрізняється підвищеною міцністю та стійкістю кольорової палітри.

Стильні відтінки

KALEIDO WOODEC - абсолютно нова пропозиція від REHAU. Стартовим майданчиком ультрамодного дизайну стала міжнародна виставка, що проходила на Нюрнберзі (Німеччина) у 2018 році. Перш за все, нова лінійка з дерев'яною текстурою привертає увагу реалістичним малюнком і стильною палітрою. Вона стане відмінним доповненням до будь-якого модного інтер'єру або екстер'єру сучасних будівель. Вибрати свій ідеальний колір можна з трьох варіантів, презентованих виробником:

  1. Бурштиновий дуб. Це дуже м'який та теплий колір, розроблений для створення затишної домашньої атмосфери, яку данці називають містким словом hugge. Також цей медово-бежевий відтінок можна вибрати для оформлення офісного середовища без підкресленої офіціозності.
  2. Вибілений дуб. Це приємний світлий відтінок, який ідеально підійде під час оформлення інтер'єрів у світлій колірній гамі. Він допоможе зробити простір більше повітряним і світлим.
  3. Сивий дуб. Це втілення справжньої Скандинавії. Брутальний, стильний з чітким рельєфним малюнком. Він внесе родзинку в інтер'єр і підкреслить індивідуальність власника.

Металопластикові вікна під дерево від REHAU не тільки копіюють малюнок деревного зрубу. Крім реалістичного виду вони мають унікальну дерев'яну текстуру. На відміну від класичної ПВХ основи, поверхні з лінійки WOODEC приємні на дотик. Тепле, фактурне покриття повністю імітує дерев'яний масив, залишаючи відчуття надійності та добротності матеріалу.

Переваги KALEIDO WOODEC

Пластикові вікна REHAU під дерево мають безліч переваг:

  • надійна та міцна поверхня профілю;
  • реалістична деревна текстура, яка в поєднанні зі зносостійкістю пластика прослужить в кілька разів довше;
  • покриття, виготовлене за унікальною технологією, не піддається впливу УФ випромінювання й інших несприятливих факторів;
  • не нагрівається на сонці, не розсихається та не вимагає додаткової щорічної обробки;
  • лінійка WOODEC не потребує спеціалізованого догляду;
  • дизайн відповідає сучасним вимогам, він виконаний в популярному скандинавському стилі, а нанести його можна, як на внутрішню, так і на зовнішню сторону рами;
  • обмежена поширеність.

Натуральне дерево або WOODEC?

Оригінальна технологія виробництва, а також бездоганний зовнішній вигляд роблять вікна REHAU KALEIDO WOODEC ідеальним варіантом для скління будинків і офісів процвітаючих компаній. Вибираючи між дерев'яною основою і звичайним пластиковим профілем може виникнути питання доцільності. Але якщо мова йде про рами, ламіновані KALEIDO WOODEC, то за кількістю переваг їм не буде рівних:

  1. на відміну від дерев'яних рам, для підтримки вікон REHAU в нормальному стані не потрібно спеціальних засобів догляду, тому експлуатація такого профілю буде більш комфортною;
  2. вдосконалене оригінальне покриття продовжує термін служби ПВХ основи, роблячи її ще більш надійної й довговічною (при правильній експлуатації такі рами можна не міняти протягом 50 років);
  3. зовні та по тактильних відчуттях нічим не відрізняється від дерев'яних рам;
  4. час виготовлення рам за індивідуальним замовленням значно менший, ніж у дерев'яних конструкцій;
  5. висока ефективність, яка поєднується з розумною ціною.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Молочниця у ...

КОМЕНТАРІ