Тернопіль перший серед міст України прийняв План забезпечення доброчесності

Тернопіль перший серед міст України прийняв План забезпечення доброчесності

23.08.19 10:41 0 2770
План забезпечення доброчесності у Тернопільській міській раді затвердили на засіданні виконавчого комітету у четвер, 22 серпня. Цей документ був розроблений у співпраці з Організацією з безпеки співробітництва в Європі (ОБСЄ) у проекті щодо зміцнення інституційної відповідності принципам доброчесності українських муніципалітетів.

Участь у цьому проекті ОБСЄ беруть лише три міста України.

Як розповідає міський голова Сергій Надал, у цьому плані передбачена проактивна система управління ризиками, пов’язаними з порушенням принципу доброчесності, він спрямований на покращення оперативного контролю з метою попередження порушень доброчесної професійної діяльності та на підтримку системи, яка б відповідала актуальним законодавчим та процедурним стандартам.

«У Плані забезпечення доброчесності у Тернопільській міській раді передбачено чотири стратегічні цілі, - зазначає Сергій Надал. – Зокрема, підвищення результативності загальної системи управління громадою, у тому числі розробку документу, який врегулює надання муніципальних послуг, підвищення ефективності та прозорості роботи муніципалітету, удосконалення кадрової системи для підтримки та супроводу реформ із забезпечення доброчесності та створення можливостей для зовнішнього середовища, яка включатиме співпрацю з неурядовими організаціями».

До слова, даний проект Плану був розміщений для громадського обговорення на порталі «Електронні консультації та опитування».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Голова МЗС Німеччини не ...
Наступна новина: МВФ планує скасувати ...

КОМЕНТАРІ