Завод

Завод "КМ": переваги та особливості монтажу металочерепиці

23.08.19 01:27 0 10444

Серед розмаїття сучасних будівельних матеріалів, використовуваних для облаштування надійної та красивою покрівлі, особливою популярністю користується металочерепиця. Попит на неї обумовлений великою різноманітністю колірного оформлення, легкістю і зручністю монтажу, а також доступною вартістю. Цей затребуваний матеріал представлений у вигляді листів міді, алюмінію або сталі, що мають захисний полімерний шар. Далі, ми розглянемо основні переваги та особливості монтажу металочерепиці, а розповість нам про це співробітник Заводу "КМ": https://zavodkm.com.ua/, на якому її безпосередньо виробляють.

Основні переваги металочерепиці:

  • Мінімальна вага. Ця особливість суттєво спрощує процес її монтажу.
  • Також матеріал є досить жорстким, що дозволяє йому не деформуватися під час установки, якою можна займатися навіть при мінусових температурах.
  • Багате колірне розмаїтість дає можливість підібрати металеву черепицю, яка підходить до будь-якого стильового оформлення будинку.
  • Цей матеріал є економічно вигідним. Його часто використовують при обмеженому бюджеті, виділеному на будівництво. Але незважаючи на доступну вартість, металева черепиця за своїми якісними характеристиками не поступається іншим покрівельним матеріалам, що мають більш високу ціну.
  • Металочерепицю зручно перевозити на будь-які відстані.
  • При необхідності її можна акуратно складувати, компактно розмістивши не одну сотню квадратів.
  • Пожежобезпечність. Оцинкована сталь не запалюється, а також не здатна підтримувати процес горіння.
  • Під час експлуатації покрівля з металевої черепиці вимагає мінімального догляду. З її поверхні легко видаляються будь-які опади, сміття у вигляді листя і опалих гілок. Сніг також сходить дуже швидко, тому для нього використовуються спеціальні снігозатримувачі.
  • Метал має полімерне покриття, завдяки якому дах не втрачає свій первинний зовнішній вигляд в умовах частого перепаду температур. Під впливом сонячного світла металочерепиця може сильно нагріватися. Для вирішення цієї проблеми використовується товстий шар утеплювача.
  • Черепиця з металу є довговічною. Гарантований термін її використання становить 30 років.

Особливості монтажу металочерепиці і вартість подібної роботи

Облаштування покрівлі з використанням металочерепиці бажано довіряти професіоналам. Майстри знають всі нюанси виконання подібної роботи. Укладання металочерепиці необхідно виконувати одночасно з утепленням. Для цих цілей використовується відповідний теплоізоляційний матеріал (волокно або скловата).

Якість монтажних робіт багато в чому залежить від правильно підібраних кріпильних елементів. Вони повинні бути стійкими до корозії, довговічними та міцними. Цим вимогам відповідають самонарізні гвинти, що мають забарвлений капелюшок, колір якого збігається з відтінком металочерепиці.

Вартість монтажу залежить від різних факторів:

  1. загальної площі даху і її геометричних особливостей;
  2. пори року;
  3. товщини матеріалу і т. д.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: "Будсервіс": Что нужно ...
Наступна новина: 22 серпня набули чинності ...

КОМЕНТАРІ