Дорогі тернополяни,українці,друзі!

Дорогі тернополяни,українці,друзі!

25.08.19 11:21 0 528
— день Державного Прапора України. Прапор – один з трьох офіційних державних символів держави. Він є символом суверенітету і Незалежності. Він є візуальним кодом, який зрозумілий без зайвих слів для українців усіх поколінь, для українців з різних кутків України і світу.

Синій і жовтий кольори - кольори синього неба і золотого хлібного лану супроводжують тисячолітню традицію української державності. Історію боротьби поколінь за кращу долю свого народу. Історію українського характеру, української незламності, українського прагнення до свободи.

Під час та після Революції гідності, під час війни на Сході України синій та жовтий кольори стали дуже важливими символом для кожного українського патріота. Вони поєднали століття боротьби з шніми військовими діями. Вони поєднали Героїв минулого з Героями сьогодення.

Під синім небом серед золотого хлібного лану лунають постріли і ллється кров. За символи, які уособлює синьо-жовтий прапор, вмирають воїни-захисники. Вони боронять наше прагненням жити мирно і працею здобувати добробут, щастя для своїх родин, славу для рідної держави.

ми думками і в молитвах з нашими воїнами. Дай їм, Боже, повернутись до своїх родин живими і здоровими, з перемогою і славою.

Дай нам Боже всім перемоги і миру!

Бажаю, щоб ми завжди гордились своїм прапором і своєю країною!

Слава Україні!

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ