В Тернополі на Театральному майдані відбулося урочисте підняття Державного Прапора України

В Тернополі на Театральному майдані відбулося урочисте підняття Державного Прапора України

25.08.19 13:06 0 678
22 серпня за участі т.в.о голови облдержадміністрації Івана Крисака, голови обласної ради Віктора Овчарука та міського голови міста Тернополя відбулось урочисте підняття державного стяга з нагоди Дня Державного Прапора України.

В урочистостях взяли участь керівники та працівники апарату облдержадміністрації, окремих структурних підрозділів облдержадміністрації, представники силових структур та духовенства, громада міста.

Зі словами привітання до присутніх звернувся т. в. о голови облдержадміністрації Іван Крисак.

«Вкотре у цей день по всій Україні сотні, тисячі, мільйони українці святкують день національного прапора. Його історія сягає давніх давен, адже синьо-жовті кольори були присутні на стягах, хоругвах та інших символах. Наш прапор – це символ об'єднання українців по всьому світу. Саме синьо-жовтий стяг майорить біля будинків наших братів у різних країнах. Військові, які захищають нас на Сході завжди мають біля себе наші прапори і захищають його як щось особливе і сакральне. Тож хай національний прапор буде оберегом нашого народу. З нагоди свята бажаю усім миру, спокою і щастя!», - наголосив Іван Крисак.

Фото Василя Лабая

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ