На Микулинецькому кладовищі вшанували земляків,які полягли за Незалежність України

На Микулинецькому кладовищі вшанували земляків,які полягли за Незалежність України

25.08.19 11:54 0 544
Незалежність. Вона давалася нашому народові нелегко. 28 років, відколи українці та світова спільнота впевнено та законно називають Україну незалежною державою. Проте вже впродовж п'яти років нам доводиться доводити це східному сусіду. І це не проходить безслідно. Тисячі наших воїнів полягли, захищаючи наші кордони. Серед них немало наших земляків. Саме їх пам'ять вшановували на Микулинецькому кладовищі. Адже у День Незалежності варто пам'ятати усіх тих, хто за неї віддав найцінніше.

У пам'ятному міжконфесійному молебені взяли участь т.в.о. голови Тернопільської обласної державної адміністрації Іван Крисак, представники влади міста, родини загиблих, ветерани, учасники національно-визвольних змагань та громада міста. Вони поклали квіти до могил полеглих бійців та помолилися за їхню пам'ять.

Також присутні взяли участь в акції "Дзвони, що об'єднують Україну". На знак того, що Україна та українці пам'ятають своїх героїв, пролунали сто ударів дзвона. Вони символізували сто ударів серця кожного з полеглих Героїв.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міністерство у справах ...
Наступна новина: У Росії вийшов на свободу ...

КОМЕНТАРІ