8 причин вивчати англійську мову

8 причин вивчати англійську мову

26.08.19 22:35 0 6220

Більшість людей в західному світі в певний момент свого життя вивчають англійську мову, але якщо ваші шкільні роки тільки недавно залишилися позаду або вам ніколи не доводилося вчити англійську, тоді цілком можливо, що ви думаєте: "Чому англійська мова — настільки важлива та навіщо її вивчати?". Далі, ми розглянемо ряд причин, чому вивчати цю мову в наш час так важливо. До речі, допомогти вам в цьому можуть підручники для 11 класу з англійської мови.

Англійська робить вас більш привабливим для роботодавців

Просто уяви собі: наступного разу, коли вам буде потрібно зателефонувати англійському клієнту, ви з легкістю зробити це і справите неперевершене враження на керівництво вашої компанії. З цього можна зробити висновок, що кар'єра — це відмінна причина вчити англійську.

Англійська мова відкриває вам шлях до кращих університетів світу

Де ти хочеш вчитися? Можливо ви хочете вчинити в Гарвардському, Єльському, Принстонському або Стенфордському університетах? А як щодо таких престижних англійських університетів, як Кембридж та Оксфорд?

Навіть якщо вступ в один з цих університетів не входить в ваші плани, англійською говорять в безлічі країн, так що знайдуться тисячі навчальних закладів, які запропонують програми навчання англійською мовою. З цього можна зробити висновок, що знання англійської мови відкриває перед вами безліч можливостей.

Англійською мовою написані деякі з найвидатніших творів світової літератури

Можливо, вам завжди хотілося прочитати книги великих англійських письменників в оригіналі? Вчіть англійську мову, щоб читати сучасну класику: серію Джоан Роулінг про Гаррі Поттера, романи Стівена Кінга чи останній трилер Лі Чайлда.

З кожною новою прочитаною книгою ви будете розвивати навички англійської та зможете перейти до таких видатних майстрів слова, як: Чарльз Діккенс, Джейн Остен або Генрі Джеймс, і прочитати їх твори мовою оригіналу. Починай вчити англійську зараз, і вже зовсім скоро ви зможете читати на ній найвидатніші твори минулого та сучасності!

Англійська мова допомагає краще зрозуміти культуру інших країн

З вами не траплялося так, що на язику крутиться мелодія, але вам ніяк не вдається наспівати її, тому що ви не знаєте слів? Або, ще гірше, щоб хтось зловив вас на тому, що замість слів відомої пісні ви наспівуєте якийсь свій текст?

З вами бувало так, що ви дивитеся текст пісні та розумієте, що багато місяців, а то й роки, ви наспівуєте зовсім не те, що там має бути? Вам не доводилося чекати перекладу нової книги свого улюбленого автора або мучитися через жахливе озвучення улюбленого телесеріалу?

Це відмінна причина, щоб вивчити англійську мову! Ви зможете читати твори улюблених авторів в оригіналі, дивитися фільми й телешоу англійською без субтитрів і підспівувати, почувши улюблену пісню.

Англійська граматика досить проста

Хоча часом освоїти лексику і вимову буває непросто, граматика англійської — набагато простіша, ніж граматика інших європейських мов. Є тільки 2 граматичних роди, по одному певному і невизначеному артиклю, а відмінки взагалі не грають ролі... опанувати основи англійської неймовірно просто, а там вже тільки питання часу, коли ви поповните свій словниковий запас і підтягнете вимову.

Англійська — це ваш пропуск у світ знань

Тут взагалі все просто: велика частина контенту, доступного в інтернеті, написана англійською мовою. Багато сайтів створюються англійською, а вже потім перекладаються на інші мови, але деякі компанії взагалі не дбають про переклад, тому що величезна кількість людей говорить по-англійськи. Якщо ви знаєш англійську, то зможете скористатися інформацією, яка в іншому випадку була б для вас недоступна!

Англійська покращує пам'ять і допомагає тримати мозок у тонусі

Ще одна, можливо, дещо несподівана причина вчити англійську мову — це хороша пам'ять! Згідно з дослідженнями, вільне володіння двома мовами (та й просто процес вивчення іноземної мови) може захистити мозок від негативних вікових змін. Деякі види старечого недоумства у людей, які знають, як мінімум, 2 мови, діагностуються на 5 років пізніше, ніж у тих, хто говорить тільки однією мовою.

Щоб вивчити англійську мову достатньо приділяти цьому всього 10 хвилин в день

Це відмінна причина вчити англійську. Багато досліджень показують, що замість того, щоб сидіти на уроках іноземної мови 2 рази в тиждень, набагато краще вчитися потроху, але регулярно. Наприклад, завантажте додаток Busuu, і ви зможете вивчати англійську онлайн в будь-який час й у будь-якому місці, досить знайти для цього лише декілька вільних хвилин.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Максим Криппа о работе в ...
Наступна новина: Чемпіоном світу з ...

КОМЕНТАРІ