Чому українці все частіше беруть кредити онлайн,а не в банках?

Чому українці все частіше беруть кредити онлайн,а не в банках?

27.08.19 14:50 0 4452

Останнім часом в у житті пересічного українця все частіше виникають фінансові проблеми, які потрібно швидко вирішити. Виникли приємні клопоти або не дуже, кинулася в очі давно бажана річ або це спонтанна покупка, просто потрібно дожити до зарплати, а коштів не вистачає або просто немає? Піти за позикою не виходить, позичити у друзів або просити аванс на роботі не хочеться і незручно. Нести в ломбард цінні речі — ще той «варіант», пред'явити довідку про доходи, щоб отримати кредит у банку — теж може не кожен. А все це реалії нашої країни.

Онлайн кредит - реальне рішення тимчасових фінансових проблем

Саме тому, останнім часом все більш популярними стали міні-позики, які оформляють в інтернеті. Всього за чверть години людина отримує суму, якої їй не вистачало, при цьому повертає її за кілька тижнів. Більш того, дуже часто онлайн кредит — це єдиний доступний варіант. Особливо, якщо погасити його в найкоротші терміни.

Не треба нікуди йти з купою паперів, декілька днів чекати на роботі довідку про доходи, домовлятися з рідними та друзями, що їм будуть дзвонити та розпитувати, чи можна Вам позичати кошти. Проблему вирішують інші люди за 15 хвилин, поки Ви сидите перед комп'ютером і займаєтеся своїми справами.

Ви ще не зустрічалися з таким типом кредитування? Тоді, далі ми розглянемо його основні "+" та нюанси. Ну а розповість нам про це співробітник онлайн сервісу порівняння кредитів https://karta1.com.ua, за допомогою якого ви безпосередньо зможете підібрати найвигідніші умови для себе.

Швидкість та зручність

Всім відомо, що час — це гроші. А витрачений на дорогу в транспорті, висиджування в чергах, а потім за оформленням позики час — це подвійні витрати. Його можна використовувати з більшою користю. Для поїздки доведеться відпрошуватися з роботи, і неясно, скільки часу забере паперова тяганина. До того ж в банк або ломбард доведеться мотатися двічі: щоб закрити договір або забрати заставу. Занадто багато метушні, незручностей, та й довго це все.

Мінімум документів

Подаючи заявку, Ви повинні надати лише копії паспорта та ІПН. Крім скан-копій МФО приймають якісно зроблені фотографії. Це зручно, адже майже кожен з нас є власником смартфону. Додаткові документи будуть потрібні лише в окремих випадках.

Офіційне працевлаштування не важливе

Документів про офіційне місце роботи МФО не вимагають. Але позичальник повинен підтвердити наявність постійного доходу. Це гарантія, що він поверне борг.

Подавати заявку можуть всі

Оформити кредит онлайн може будь-який повнолітній громадянин України:

  1. Якщо Ви отримуєте пенсію, то, крім обов'язкових скан-копій паспорта та ІПН, додайте копію пенсійного посвідчення.
  2. Навіть якщо Ви студент-заочник, сміливо заповнюйте заявку. Головне — щоб Вам було 18 років.
  3. Також позики видають підприємцям. Але тоді слід додати копію свідоцтва ФОП.
  4. Не відмовляють і людям з обмеженими можливостями. При заповненні анкети просто прикріпіть відповідні документи, які це підтверджують.

Скільки можна позичити?

Мінімальний розмір позики становить 500 грн, а максимальний — до 15000 грн. Коли звертаєтеся за позикою вперше, то розраховуйте на меншу кількість грошей, наприклад, на 3000-5000 грн. З кожним наступним разом ця цифра буде збільшуватися.

Програма лояльності

МФО цінують своїх позичальників. Тому постійні клієнти отримують своєрідні бонуси: для них знижують процентні ставки та продовжують час погашення заборгованості. Так, другу позику можна закрити вже за 30 днів, замість 20. Починаючи з третьої, процентна ставка буде зменшуватися: якщо спочатку вона була близько 1,5 %, то потім може впасти навіть до 1,1 %.

Рішення за кілька хвилин

Від подачі заявки до переказу коштів проходить 15 хвилин, якщо Ви вперше звернулися в компанію, а для постійних клієнтів це займе десь 5 хвилин. Десь 1-2 хв займає перерахунок грошей на Ваш рахунок.

Робота 24/7

Ситуації бувають різні, отримати кошти на руки найчастіше потрібно негайно, тому в більшості випадків звернутися за фінансовою допомогою у МФО можна щодня 24 години на добу. Навіть у вихідні та свята.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Механические часы – ...
Наступна новина: Медичний портал Health 24 - ...

КОМЕНТАРІ