«УПЦ КП» Філарета vs Мінкультури: вільні слухачі зірвали розгляд справи

«УПЦ КП» Філарета vs Мінкультури: вільні слухачі зірвали розгляд справи

28.08.19 08:14 0 658
Окружний адміністративний суд міста Києва під час судового засідання у справі за позовом «Української православної церкви Київського патріархату» щодо скасування наказу про її ліквідацію виніс зауваження для вільного слухача через порушення ним порядку.

«Однак ним було повторно вчинено відповідні дії, що унеможливлювало проведення судового засідання. Враховуючи те, що під час розгляду даної справи у залі знаходилось понад 50 вільних слухачів, які висловлювали підтримку даній особі, тому слухати справу було неможливо і суддею було оголошеного перерву до 11 вересня», – йдеться в повідомленні суду.

У суді також зазначили, що через рішення перенести розгляд справи «вільні слухачі викликали слідчо-оперативну групу для ніби-то фіксацій заяви про злочин, заблокували залу судових засідань».

«Це стало підставою для перенесення низки судових засідань, які були призначені на цей день. До приїзду слідчо-оперативної групи, у присутності судді, особи, які знаходились у залі судових засідань, висловлювали свої думки щодо рішення, яке має бути ним ухвалене у справі», – йдеться в повідомленні.

Суддя у справі вирішив звернутися до Вищої ради правосуддя із повідомленням про втручання у його діяльність щодо здійснення правосуддя, вказали у Окружному адмінсуді. /**/ /**/ /**/

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: НА РІВНЕНЩИНІ ЖИТЕЛЬЦІ ...
Наступна новина: Путін нічого не ...

КОМЕНТАРІ