До 6 років позбавлення волі засуджено жителя Рівненщини за вчинення дорожньо-транспортної пригоди,у якій загинуло дві особи

До 6 років позбавлення волі засуджено жителя Рівненщини за вчинення дорожньо-транспортної пригоди,у якій загинуло дві особи

28.08.19 08:10 0 702
Погодившись із позицією прокурорів, суд визнав достатніми зібрані органом досудового розслідування докази для винесення обвинувального вироку стосовно неповнолітнього жителя с. Старе Село Рокитнівського району, який вчинив дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок якої загинуло дві особи.

У грудні 2014 року у темну пору доби обвинувачений неповнолітній перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, не маючи посвідчення водія на право керування транспортними засобами та реєстраційного документа на транспортний засіб, керуючи технічно несправним автомобілем «MERSEDES-BENZ E220», допустив зіткнення з мотоциклом. Внаслідок отриманих травм водій мотоцикла загинув на місці пригоди, а його пасажир помер через декілька днів у лікарні.

У судовому засіданні обвинувачений вину у вчиненні ним кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб) визнав повністю та у вчиненому щиро розкаявся.

Вироком Рокитнівського районного суду від 22.08.2019 неповнолітнього визнано винним у вчиненні даного злочину та засуджено до позбавлення волі строком на 6 років без позбавлення права керувати транспортними засобами.

Вказаний вирок суду законної сили ще не набрав.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Європейський суд з прав ...
Наступна новина: НА РІВНЕНЩИНІ ЖИТЕЛЬЦІ ...

КОМЕНТАРІ