Автодороги державного значення Тернопільської області обстежила робоча група

Автодороги державного значення Тернопільської області обстежила робоча група

28.08.19 08:33 0 696
Про результати обстеження експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування державного значення йшлося на відео-нараді під керівництвом т.в.о. голови облдержадміністрації Івана Крисака, що відбулася 27 серпня.

Обстеження ділянок автодоріг державного значення здійснила робоча група, до складу якої входять представники управління регіонального розвитку, інфраструктури та дорожнього господарства облдержадміністрації, Служби автомобільних доріг, Управління патрульної поліції в області та підрядні організації Тернопільщини, що забезпечують експлуатаційне утримання автодоріг, Управління патрульної поліції в області та підрядні організації, що відповідають експлуатаційне утримання автодоріг державного значення області.

Як повідомила заступник начальника управління регіонального розвитку, інфраструктури та дорожнього господарства адміністрації, комісія виявила ряд певних недоліків, серед яких: відсутність окремих дорожніх знаків та дорожньої розмітки, заниження узбіччя, зелені насадження ближче нормативної віддалі, пошкодження транспортного огородження.

За результатами оформлено відповідні акти для здійснення невідкладних заходів щодо усунення виявлених недоліків.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Українська співачка Alyona ...
Наступна новина: Спекулянти намагалися ...

КОМЕНТАРІ