Жителів Запоріжжя у години пік безкоштовно возитимуть пароплавом через Дніпро

Жителів Запоріжжя у години пік безкоштовно возитимуть пароплавом через Дніпро

29.08.19 11:23 0 2058
У Запоріжжі 28 серпня почали безкоштовно перевозити городян пароплавом через Дніпро у години пік. Такі заходи запровадила міська влада, щоб спросити можливість дістатися з однієї частини міста в іншу, поки триватимуть ремонтні роботи на дамбі ДніпроГЕС, що розпочалися 15 серпня.

Як передає кореспондент Радіо Свобода, фінансуються річкові перевезення коштом міського бюджету, вартість одного рейсу – близько тисячі гривень.

«Працюватиме (річковий транспорт – ред.) до кінця ремонтних робіт і до кінця навігації. Думаю, що вони практично співпадуть, бо обіцяли закінчити ремонт 15 жовтня, а у нас навігація за паспортами і за законодавством у цьому році закінчується 25 жовтня», – розповів начальник управління з питань транспортного забезпечення та зв'язку Запорізької міської ради Олександр Власюк.

Наразі на річковому маршруті працює одне судно, яке здійснюватиме рейси у будні двічі на день – зранку та ввечері з лівого берега на правий берег та у зворотному напрямку. Тривалість рейсу – близько 10 хвилин.

Представники міської влади обіцяють надати ще один пароплав на маршрут, якщо річкова переправа користуватиметься попитом серед городян.

Першим ранковим рейсом річкового транспорту в обох напрямках скористалися близько півтора десятка городян.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Інтекс-Буд": навіс для ...
Наступна новина: Мексика: внаслідок підпалу ...

КОМЕНТАРІ