Болтон розповів,коли може відбутися зустріч Трампа з лідером Ірану

Болтон розповів,коли може відбутися зустріч Трампа з лідером Ірану

29.08.19 12:53 0 3282
Президент США Дональд Трамп може зустрітися з лідером Ірану Хасаном Роугані, коли «іранський режим буде готовим говорити», заявив радник американського президента з питань нацбезпеки Джон Болтон в інтерв'ю українській службі Радіо Свобода.

«Думка про те, що Іран мав би отримати якісь відчутні економічні переваги тільки за те, що перестане робити те, чого взагалі не мав би робити, – це просто не годиться. Якщо є всеосяжна угода, то, звичайно, санкції будуть зняті. Коли іранський режим буде готовий говорити про це, тоді й буде зустріч», – розповів Болтон.

Він нагадав, що Трамп ще під час перебігу виборчої кампанії 2016 року говорив про готовність зустрітися з Роугані, лідером КНДР Кім Чен Ином, президентом Росії Володимиром Путіним та китайським лідером Сі Цзиньпінем.

«Він іде на переговори, на укладення домовленостей. Але такі переговори не означають для президента Трампа зміни його позицій. І, я думаю, якщо поглянути на те, що казав президент Трамп про іранську ядерну угоду, яку він назвав найгіршою угодою в історії американської дипломатії, і цей погляд, на мою думку, більш ніж достатньо підтверджений фактами, – що він не буде робити тих самих помилок, які зробив президент [Барак] Обама», – зазначив Болтон. /**/ /**/ /**/

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Brexit: Королева Єлизавета ...
Наступна новина: З нагоди свята Успіння ...

КОМЕНТАРІ