У Дрогобичі рятувальники намагаються витягнути з-під завалів 5 людей – останні дані

У Дрогобичі рятувальники намагаються витягнути з-під завалів 5 людей – останні дані

29.08.19 11:09 0 1190
Рятувальники намагаються витягнути з-під завалів 5 людей, які, за попередніми даними, постраждали внаслідок обвалу минулої ночі одного під'їзду в житловому будинку в Дрогобичі Львівської області.

За інформацією міської влади Дрогобича, у «пастці» опинились 5-річний хлопчик, 20-річна дівчина і їхня 64-річна бабуся, а ще 44-річний чоловік. Рятувальники сподіваються, що ці люди можуть бути живі. Також під будівельними залишками є тіло загиблої 44-річної жінки.

Наразі 7 людей, зокрема 4 дітей, зазнали травми різного ступеня тяжкості. Вони перебувають на лікуванні у Дрогобичі та Львові. Одного потерпілого відпустили додому.

«Наразі ДСНС проводить рятувально-аварійні роботи – пошук людей, які можуть бути під завалами. Роботи не припиняються. Була невелика пауза тому, що ми ліквідовували небезпеку для проведення робіт рятувальниками. Зараз активно приступили до розбору завалів», – розповів представник ДСНС у Львівській області Олег Демчук.

У під'їзді будинку, де стався обвал, було зареєстровані 16 людей, в момент трагедії там було 13.

«Весь будинок відселили і допоки не буде експертної оцінки, ніхто не заселиться. Вісім родин звернулись по допомогу, дві родини поселили. Кожен хоче потрапити у будинок і забрати цінні речі. Але зайти можна лише під контролем поліції», – заявив міський голова Дрогобича Тарас Кучма.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З нагоди Дня міста у ...
Наступна новина: Синод Елладської ...

КОМЕНТАРІ