"Інтекс-Буд": навіс для автомобіля або гараж?

29.08.19 11:16 0 8922

Кожен досвідчений автомобіліст, а також водій-початківець відразу ж стикаються з проблемою зберігання свого транспортного засобу. Це питання актуальне в першу чергу для тих, хто проживає в заміському будинку. Головне завдання, яке повинно бути вирішеним — це забезпечення схоронності авто і його захист від опадів. Щоб прийняти найбільш раціональне рішення в даному відношенні, необхідно зважити всі переваги та недоліки зведення різних типів конструкцій для зберігання авто.

Найпопулярнішими варіантами в даному випадку є гараж та навісу (до речі, в Києві замовити його виготовлення ви можете на сайті компанії "інтекс-Буд"). Ось тут і постає дилема: "А що ж краще?". Щоб визначитися, потрібно оцінити можливості свого бюджету, а також зрозуміти, де буде здійснюватися ремонт авто і наскільки регулярно автомобіль буде використовуватися.

Гараж vs навіс

Переваги гаража:

  • Надійно захистити своє авто від негоди.
  • Використовувати приміщення в якості ремонтної майстерні або місця для зберігання інструментів та іншого господарського приладдя.
  • Максимально ускладнити несанкціонований доступ до авто.
  • Забезпечити собі більш комфортні умови використання транспортного засобу в зимовий час, особливо в сильний мороз, щоб без особливих зусиль завести авто.

Але попри перераховані вище переваги, гаражі багато в чому поступаються звичайним навісам. У використання гаража в якості місця зберігання авто є суттєві недоліки, які позначаються не тільки на комфорті водія, але і на самому авто.

При різкому перепаді температур з'являється конденсат, який провокує виникнення корозії. Якщо приміщення тривалий час знаходиться в закритому стані без провітрювання, то з'являється сирість, яка також провокує виникнення руйнівних реакцій.

Переваги навісів:

  • Досить демократична вартість. Оскільки навіс не є капітальною спорудою, що вимагає закладення фундаменту, його вартість на порядок нижча, ніж гаража.
  • Короткі терміни установки. Нема потреби у зведенні будівлі, тому для створення деяких типів конструкції досить всього кількох годин.
  • Гнучкість і функціональність матеріалів дозволяє експериментувати з формами конструкції та створити легкий та витончений навіс, який буде вигідно відрізнятися своїм естетичним виглядом.
  • Літні навіси для автомобілів являють собою ідеальний варіант для розміщення транспортного засобу. Використання навісу в зимову пору дозволяє уникнути різких перепадів температури, що провокують появу конденсату.

Висновок

Як підсумок можна зауважити, що будівля навісу має істотні переваги щодо ціни та простоти створення конструкції. Навіть найпростіші варіанти з пластику являють собою ідеальний варіант для зберігання автомобіля, як взимку, так і влітку, але тільки за умови, що завданням є саме зберігання авто, а не його ремонт і обслуговування.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Синод Елладської ...
Наступна новина: Жителів Запоріжжя у години ...

КОМЕНТАРІ