Острів Себу: чому його варто відвідати?

Острів Себу: чому його варто відвідати?

29.08.19 12:05 0 7361

Острів Себу на Філіпінах не особливо популярний серед наших туристів, як наприклад Гоа або Пхукет. Більшість ніколи не чули про це місце і не знають, як чудово тут можна провести час. Щоб полегшити вам життя, далі ми розглянемо 6 основних причин, чому вам потрібно провести свою наступну відпустку саме тут. А розповість нам про це адміністратор сайту https://cebutours.jp/.

Зручна інфраструктура

Себу — четверте за величиною місто Філіппін. Звичайно, стиль життя тут дуже відрізняється від провінційного. Зупинившись тут, ви можете використовувати переваги обох світів — міського та курортного! На Себу є все для людей, які звикли до сучасного комфорту:

  • торгові центри;
  • кінотеатри;
  • спортзали;
  • СПА-салони;
  • безліч кафе, ресторанів і т. д.

З іншого боку, як тільки ви виїжджаєте за місто (30 хвилин на таксі), ви можете повністю насолодитися перевагами острівного життя. Там ви знайдете не тільки пляжі з білим піском, а й гори, водоспади, озера і гарячі джерела. Система громадського транспорту дозволяє подорожувати по острову. Є багато нетуристичних місць з чудовою природою, куди ви можете дістатися на автобусі або таксі.

Ідеальна база для подорожей

По сусідству з Себу знаходиться острів Мактан, який славиться своїми курортами. Там же розташований міжнародний аеропорт Себу, куди кожен день прилітають сотні тисяч туристів. Влаштувавшись на острові, ви можете вибирати вигідні промо-квитки від місцевих авіакомпаній та літати на інші острови Філіппін або країни Азії.

Крім того, ви можете подорожувати з Себу по морю. На півночі ви знайдете острова Бантайан і Малапаскуа, які ідеально підходять для дайвінгу. Острови Бохол і Камотес, які розташовані на сході, багаті на унікальні пам'ятки та природні ресурси.

Комфортний клімат

Середня температура повітря на Філіппінах круглий рік становить +28 0 C. Тут всього 2 сезони — вологий і сухий (без зими). Тому, якщо ви втомилися від холодної погоди та хочете погрітися на сонечку в оточенні пальм, Філіппіни — це ідеальне місце. Країна складається з островів, оточених морем, тут не важко буде знайти місце для купання та відпочинку.

Найнеприємніша неприємність, яку можна очікувати від місцевої погоди — це дощ. І то він зазвичай припиняється протягом години. Тому зробіть перерву, візьміть кави на терасі одного з прибережних кафе і насолоджуйтеся видом. А через годину ви знову можете повернутися до сонячних ванн.

Відсутність мовного бар'єра

Англійська є другою офіційною мовою на Філіппінах. Вона широко використовується всюди, особливо в Себу сіті. На ньому ведеться навчання в школах і університетах, це мова бізнесу і культури. Немає значення чи збираєтеся ви в лікарню або перукарню, чи відправляєтеся на екскурсію або купуєте одяг, персонал завжди зможе спілкуватися з вами. Ви можете дивитися фільми в кінотеатрі, слухати радіо і розмовляти з місцевими жителями. Звичайно, тільки якщо ви знаєте англійську.

Приваблива ціна

Економічна вартість відпочинку безумовно є головною причиною, по якій багато іноземців приїжджають на цей острів. Він не розбещений туризмом, ця сфера все ще розвивається тут. Вартість проживання, харчування та розваг у Себу в кілька разів нижче, ніж в інших курортних зонах (наприклад, Боракай).

Можливість відточити свої мовні навички

Що стосується навчання, Філіппіни — одна з небагатьох країн у світі, де ви можете практикувати свої мовні навички в класах «віч-на-віч». Цей метод вважається більш ефективним, оскільки не дає вам можливості простою або пропустити завдання. Разом з тим плата за навчання в 3-5 разів нижче (!), чим в інших англомовних країнах, де ви будете відвідувати тільки групові заняття.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ