Переваги пуховиків перед шубами

Переваги пуховиків перед шубами

29.08.19 18:04 0 4519

Красива та розкішна шуба — це споконвічна мрія більшості жінок. Але останнім часом в якості верхнього одягу для зимового періоду все більше представниць прекрасної статі віддає перевагу пуховикам. Їх вибирають для як повсякденного носіння, так і для походів або прогулянок.

Пуховик, перш за все, вважається ходовим товаром масового споживання. Його аудиторія значно ширша, ніж у випадку з шубами. Пуховик — це зручно і не дорого. З цих двох причин основна маса покупців віддає свою перевагу даному предмету гардероба. Перші стьобані куртки, утеплені пташиним пухом, з'явилися ще в 40-их роках. З того часу вони поступово здобули світову популярність.

Далі, ми розглянемо їх основні переваги, ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://www.lidiiastyle.com.ua/puhoviki, в якому безпосередньо можна придбати модні жіночі пуховики в Україні.

Чому пуховик вигідніше шуби?

Основними перевагами пуховика є:

  1. Максимальний захист від холоду. Перша причина, по якій покупець віддає свій голос на користь пуховика, це теплозахисні якості. Такі властивості пуховика досягаються за рахунок правильного співвідношення пуху та пера і доповнюються теплою підкладковою тканиною. Натуральна шуба також непогано захищає від холоду, але в даному випадку все залежить від виду хутра, який не завжди може забезпечити високі теплоізоляційні характеристики (наприклад, хутро норки буде непридатним в суворі холоди).
  2. Різноманітність фасонів і кольорів. Пуховик можна знайти в розмаїтті форм і колірної гами, чого не скажеш про шуби. Спортивний і класичний, короткий і довгий, романтичний і строгий пуховик завжди знайде свого покупця. Як результат, цей верхній одяг підходить всім. Дизайнери використовують багато ідей щоб урізноманітнити пуховик: декоративна стрічка, обробка у вигляді натурального і штучного хутра, експерименти з фасонами. Шуби, найчастіше, представлені в обмеженому асортименті в хутряному салоні. Натуральну шубу не купиш в будь-якому магазині. Колірна гамма середньостатистичної салонної шуби, як правило, обмежена кількома кольорами: чорний, коричневий, білий.
  3. Легка вага. Пуховик — це найлегший варіант зимового одягу. Завдяки цій особливості носити його — суцільне задоволення, що не скажеш про шубу. Найчастіше шуба має чималу вагу, яка доходить до декількох кілограм. Безумовно, існують вдосконалені технології вичинки шкіри, які полегшують готовий виріб, але до легкості пуховика шубі все ж далеко.
  4. Догляд і зберігання пуховика в не сезон не вимагає спеціальних умов. Прати його можна вдома самостійно в той час, як натуральну шубу потрібно відносити в хімчистку. Для зберігання пуховика не потрібно спеціальної температури, в той час як шуба вимагає певний температурний режим. Залишаючи пуховик в шафі, ви не будете турбуватися про те, що його «з'їсть» моль.
  5. Доступна ціна. Не можна випускати з виду той факт, що пуховик значно дешевший за шубу. Стандартний пуховик на основі гусячого пуху можна придбати за $ 150-200, за шубу найнижчої цінової категорії доведеться викласти, як мінімум, $ 400, не враховуючи дорожчі норкові та соболині шуби, ціна яких стартує від $ 1000 і вище.
  6. У боротьбі за екологію перемагають пуховики. Представники «зелених» не сприймають використання натуральних шуб в гардеробі. Якщо ви їх прихильник, то пуховик ваш вибір!

Висновки

Зі всього вищесказаного можна прийти до висновку, що для практичного повсякденного носіння краще пуховика нічого не знайти. А завдяки використанню різних дизайнерських прийомів, він може виглядати так само розкішно, як шуба.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Рекламні переваги ...

КОМЕНТАРІ