Myplay: «за» та «проти» м'яких іграшок

Myplay: «за» та «проти» м'яких іграшок

31.08.19 22:14 0 5608

Серед дорослих у м'яких іграшок є свої прихильники та противники — перші вважають, що вони корисні для дитячого емоційного розвитку, інші називають їх «мішками» і вважають за краще не купувати своїм дітям плюшевих ведмедиків, зайчиків й інших звіряток (до речі, зробити це можна в інтернет-магазині https://myplay.ua). Справедливості заради треба відзначити, що любителів м'яких іграшок все ж більше, оскільки багато мам і тат прекрасно пам'ятають себе в дитинстві та знають, як важливо мати поруч плюшевого друга, якому можна довірити абсолютно всі секрети, взяти з собою в ліжко та в будь-яку подорож.

М'які іграшки важливі тому, що:

  1. Улюблений ведмедик, якого подарували дитині, коли вона була ще зовсім маленькою, стане також чудовим другом і підтримкою при перших походах в дитячий садок: малюк буде відчувати, що взяв з собою частинку свого дому, зі своїм улюбленцем він буде відчувати себе більш комфортно та безпечно.
  2. Вони стимулюють у дітей перші ознаки турботи про інших, причому як у хлопчиків, так і у дівчаток. Їх можна розсадити за столом, попити з ними чаю, відзначити день народження одного з зайчиків або баранчиків, потім укласти спати, заспівати пісеньку, а потім — разом піти на прогулянку.
  3. Дітям потрібно багато уваги, яку дорослі, на жаль, просто не можуть дати через велику зайнятість на роботі та вдома, по господарству. В цьому випадку плюшеві друзі стануть малюкам компаньйонами в іграх і чудовими слухачами.

Рекомендації психологів

Звичайно, будь-який батько хоче подарувати дитині все найкраще, не шкодуючи грошей на дорогих плюшевих ведмедиків або собак величезного розміру, проте дитячі психологи рекомендують купувати для малюка м'яку іграшку, яку він зможе обіймати та з легкістю носити з собою куди завгодно. Окрім того, варто приділити увагу статі та характеру дитини, відповідно до яких слід вибирати подарунок:

  • Хлопчикам сподобається функціональність плюшевого друга — якщо у нього будуть рухатися лапи, його можна буде зробити учасником перегонів на іграшкових вантажівках, посадити на конячку або надати різні пози для інших ігор.
  • Дівчата оцінять милих м'яких кошенят, зайчат, цуценят, оскільки вроджений материнський інстинкт з самого маленького віку стимулює їх піклуватися про малюків — ще самі бувши дітьми, вони люблять піклуватися про когось молодше за себе.
  • Активні, впевнені в собі діти вважають за краще грати з такими ж м'якими іграшками — їм подобаються сильні тигри та леви, дракони й динозаври, відважні герої мультфільмів, функціональні вироби з різними спецефектами. Треба відзначити, що такі бешкетники надовго не зупиняються на одній іграшці, їх прихильності регулярно змінюються.
  • Тихі, сором'язливі діти швидше потягнуться до невеликих іграшок з милими добродушними мордочками. Також їм можуть сподобатися досить дивні, на дорослий погляд, вироби — непоказного виду, нестандартної тематики (це може бути хмарка, квітка, їжачок і т. п.). Психологи рекомендують прислухатися до побажань таких дітей, дозволити їм проявляти себе, що допоможе їм швидше адаптуватися в соціумі. Часто малюки-тихоні вибирають собі одного улюбленця та не розлучаються з ним довгий час.

Висновки

Вибираючи м'яку іграшку в подарунок своєму малюкові, слід враховувати рекомендації фахівців, а якщо ваша дитина вже підросла та сама може повідомити, чого б їй хотілося — завдання буде спрощене. В цьому випадку вам знадобиться тільки звернути увагу на якість виробу — читати склад або просто придбати іграшку відомого виробника, чий товар сертифікований і в складі якої немає алергенних подразників. Також важливо, щоб очі, носик й інші риси мордочки іграшки були вишиті, а не виготовлені з пластмаси, щоб уникнути попадання дрібних деталей в дихальні шляхи дитини.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Чем МФО займы лучше ...
Наступна новина: Что такое маркетинг в ...

КОМЕНТАРІ