До Дня підприємця у Тернополі нагородили кращих представників малого та середнього бізнесу

До Дня підприємця у Тернополі нагородили кращих представників малого та середнього бізнесу

01.09.19 14:13 0 2757
Близько 30-ти успішних представників малого та середнього бізнесу Тернополя отримали Подяки міського голови та подяки Тернопільського управління ГУ ДФС у Тернопільській області напередодні відзначення свого професійного свята.

Урочистості з нагоди Дня підприємця відбулися у приміщенні Тернопільської міської ради за участі очільника міста Сергія Надала, заступника начальника управління - начальник відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Тернопільського управління ГУ ДФС у Тернопільській області Ігоря Задорожного та директора Тернопільського міськрайонного центру зайнятості Анатолія Куриляка.

«Український підприємець завжди був опорою суспільства. На початку 1990-х у складних економічних умовах підприємці були першими, хто створювали робочі місця, давали людям роботу і забезпечували початкове економічне зростання. І без Вашої роботи годі уявити нормальне життя тернопільської громади і України загалом. Адже підприємці — це основа розвитку і фінансової самодостатності громади, - наголосив Сергій Надал. - Разом з Вами ми багато років поспіль працюємо над покращенням інвестиційного клімату у нашому місті і маємо позитивні результати. То ж нехай взаємна довіра та діалог дозволять нам зробити ще більше спільних успішних проектів задля розвитку Тернополя і добробуту України!».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільщина вшановує ...
Наступна новина: Сергій Надал подарував ...

КОМЕНТАРІ