У Тернополі відбулася педагогічна конференція працівників освіти

У Тернополі відбулася педагогічна конференція працівників освіти

01.09.19 11:51 0 2351
У четвер, 29 серпня, в приміщенні Українського дому «Перемога» відбулася традиційна конференція працівників освіти м. Тернополя, під час якого обговорювалася підготовка до нового навчального року та організація навчального процесу.

Міський голова Сергій Надал подякував присутнім освітянам за спільну роботу впродовж попереднього навчального року. Адже за цей період місто здобуло чимало нагород: друге місце серед обласних центрів за результатами здачі ЗНО, дві школи потрапили у ТОП-200 кращих шкіл України, семеро тернополян стали стипендіатами КМУ та багато ін.

«Попередній рік є доволі успішним для освітньої галузі міста. Ви стаєте гарним прикладом для України, приймаючи у Тернополі засідання Асоціації міст України з питань освіти, розповідаючи про свій досвід колегам з інших міст, - зазначив міський голова. - Хочу наголосити, що освітня галузь залишається важливим пріоритетом у нашій діяльності. Звісно, є чимало проблемних питань, які потрібно вирішувати. Попри це, освітні проблеми ніколи не залишаться поза увагою міської ради».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ