У Рівному притягнуто до адміністративної відповідальності посадовця за неповідомлення про суттєві зміни у майновому стані

У Рівному притягнуто до адміністративної відповідальності посадовця за неповідомлення про суттєві зміни у майновому стані

01.09.19 08:06 0 639
За принципової позиції прокуратури області, якою забезпечувалась участь в адміністративній справі, суд визнав винною посадову особу Головного управління Національної поліції в Рівненській області у вчиненні адміністративного правопорушення, пов'язаного з корупцією, передбаченого ч. 2 ст. 172-6 КУпАП (порушення вимог фінансового контролю).

Прокурори довели, що посадовець, будучи суб'єктом декларування відповідно до вимог Закону України «Про запобігання корупції», не повідомив Національне агентство з питань запобігання корупції про суттєві зміни в майновому стані, що відбулися в нього у зв'язку з придбанням житла, а відтак вчинив правопорушення, за яке передбачена адміністративна відповідальність.

Розглянувши матеріали справи, Рівненський міський суд наклав на особу адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 1700 гривень.

Не погодившись з постановою суду особа, яку притягнуто до адміністративної відповідальності, оскаржила її до Рівненського апеляційного суду. За результатами апеляційного перегляду справи, апеляційну скаргу правопорушника залишено без задоволення, а постанову суду першої інстанції без змін.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Горящие туры в Египет из ...
Наступна новина: Долар незначно подорожчав ...

КОМЕНТАРІ