Особливості та переваги алюмінієвих дверей

Особливості та переваги алюмінієвих дверей

02.09.19 15:35 0 4823

Останнім часом алюмінієві вхідні двері набули широкого поширення в сучасному будівництві. Вони успішно застосовуються в будь-якому типі будівель. Однак на відміну від пластикових конструкцій, переваги алюмінієвих дверей відомі далеко не всім. При цьому, такі конструкції, безумовно, володіють дійсно винятковими функціональними характеристиками. Давайте ж їх розглянемо. Ну а розповість нам про це співробітник ПП "Компанія Алуніт": http://www.alu.net.ua/poslugy/alyuminiyevi-dveri/, в якій безпосередньо можна придбати алюмінієві двері у Львові.

Особливості алюмінієвих дверей:

  • Алюмінієві двері виробляються зі складного трикомпонентного сплаву, що включає кремній, магній і, зрозуміло ж, алюміній. Завдяки такому складу, готові конструкції виходять досить легкими та міцними.
  • Крім цього, алюмінієві вхідні двері також мають довгий термін служби, бо метал міцний і не схильний до впливу на нього атмосферних явищ.
  • Що стосується варіацій монтажу, алюмінієві двері прекрасно підходять як для капітальних прорізів, так і для офісних перегородок, вхідних груп, фасадів і т. п.
  • Доступна ціна.

Залежно від нюансів використання, виділяють так звані «холодні» і «теплі» двері, при чому кожен з типів відрізняються один від одного як будовою, так і функціональними характеристиками:

  1. «Теплі» алюмінієві двері. Вони складаються з 2 частин, між якими знаходиться поліамідний термоміст. Більш того, вони включають спеціальне ущільнення по нижньому контуру двері, а також потрійне ущільнення по контуру, завдяки чому конструкція не пропускає вологу та холодне повітря всередину приміщення. Теплі» двері найчастіше використовують для фасадів та вхідних груп, оскільки вони дозволяють зберегти тепло в приміщенні навіть в найхолоднішу погоду.
  2. «Холодні» алюмінієві двері. Вони мають однокамерні структуру, що не включає поліамідний термоміст, тому такі конструкції є більш відповідним рішенням для веранд, альтанок, а також вхідних груп з тамбуром.

Переваги алюмінієвих дверей:

  • Вони виробляються з досить міцного та жорсткого матеріалу, тому для їх установки не потрібно використання армованого профілю. Такі конструкції стійкі до деформації та провисання.
  • Передбачуваний термін їх експлуатації перевищує довговічність пластикові конструкцій, в середньому, на 20-25 років.
  • Перевагою алюмінієвих вхідних дверей є збереження геометрії конструкції протягом тривалого терміну експлуатації.
  • Алюмінієві вхідні двері екологічно безпечні, оскільки не містять у своєму складі хімічних елементів, які можуть бути небезпечні для життя і здоров'я людини.
  • Сучасні двері з алюмінію можуть бути виготовлені в будь-якому кольорі шкали RAL (полімерне, гальванічне покриття, сублімація і т. п.). При цьому вони не мають потреби в додатковому фарбуванні, бо покриті, волого- та термостійкою емаллю.
  • Завдяки тому, що алюмінію можна надати будь форму, можна реалізувати найоригінальніші ідеї та задовольнити найрізноманітніші вимоги. Поєднання дизайну та функціональності в даному випадку просто ідеальне.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Лосины: как правильно ...
Наступна новина: Почему в наше время важно ...

КОМЕНТАРІ