У Рівненській області завершено досудове розслідування стосовно зловмисника,який самовільно зайняв земельні ділянки вартістю понад 616 тис.грн.

У Рівненській області завершено досудове розслідування стосовно зловмисника,який самовільно зайняв земельні ділянки вартістю понад 616 тис.грн.

04.09.19 13:09 0 736
Дубенською місцевою прокуратурою 29 серпня 2019 року затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 29-річного жителя Тернопільської області за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 197-1 КК України, а саме: самовільне зайняття земельних ділянок, яким завдано значної шкоди її законному володільцю.

В ході досудового розслідування слідчими СВ Дубенського ВП ГУНП в Рівненській області встановлено, що чоловік будучи директором одного з приватних підприємств Рівненщини, з метою отримання прибутку, у 2018 році на території однієї із селищних рад Дубенського району вчинив самовільне зайняття 31 земельної ділянки загальною площею 85,257 га, шляхом посіву насаджень сільськогосподарських культур, їх обробітку та збору урожаю, незважаючи на те, що ця земля перебувала в оренді приватного підприємства з Київщини.

Протиправними діями особи завдано значної шкоди законному володільцю, в якого перебували ці земельні ділянки в користуванні, та склали понад 616 тис.грн.

За активної позиції Дубенської місцевої прокуратури, Демидівським районним судом накладено арешт на транспортні засоби підозрюваного на суму понад 1 мільйон гривень з встановленням заборони володільцю щодо відчуження та розпорядження вказаним майном.

Довідково: за скоєне громадянину загрожує покарання у вигляді штрафу від двохсот до трьохсот неоподаткованих мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі встановили ...
Наступна новина: Парламент Грузії може ...

КОМЕНТАРІ