У Тернополі встановили меморіальну стелу «Воїнам,загиблим за волю України»

У Тернополі встановили меморіальну стелу «Воїнам,загиблим за волю України»

04.09.19 13:08 0 738
На знак вшанування пам’яті Героїв, що віддали своє життя за волю України в російсько-українській війні, у Тернополі встановили меморіальну стелу з іменами 105-ти загиблих воїнів. Автором проекту став український архітектор Данило Чепіль.

Офіційна церемонія відкриття та освячення меморіалу відбулася 3 вересня у парку ім. Т. Шевченка, під час якої священнослужителі традиційних християнських церков відправили поминальну панахиду, а представники влади та громадськості поклали квіти до символічного пам’ятного постаменту та вшанували загиблих Героїв хвилиною мовчання.

« ми зібралися тут, аби увіковічнити пам’ять тих патріотів, хто поставив інтереси країни та нації вище, аніж свої власні, хто не пожалів найдорожчого- свого життя заради того, щоб усі ми жили у незалежній українській державі, - звернувся до присутніх міський голова Тернополя Сергій Надал. - Кожен з них є Героєм, на їхньому прикладі вчиться сучасне покоління і їх наслідуватимуть прийдешні покоління. Пам’ять про наших Героїв повинна завжди жити у наших душах та серцях. Вічна пам’ять та вічна слава загиблим».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Brexit: консерватори ...
Наступна новина: Метеорологічне літо в Києві ...

КОМЕНТАРІ