На Тернопільщині втретє відбувся мистецький етнофестиваль «Дітковецький»

На Тернопільщині втретє відбувся мистецький етнофестиваль «Дітковецький»

04.09.19 15:36 0 1335
1 вересня в селі Дітківці Зборівського району втретє проходив Дітковецький етнофестиваль, за участі жителів навколишніх сіл, представників нашого району, а також гостей та майстрів Тернопільської області.

Мета вищезгаданого заходу – започаткування нової локальної платформи для збагачення і розвитку екологічного, історичного, культурно- пізнавального туризму на місцевості, а також ЕТНО- туризму як ефективного засобу для розвитку і популяризації нематеріальної культурної спадщини регіону, об'єднання громади, розвитку сільської місцевості в цілому.

На Фестивалі звучали виступи фольклорних колективів і солістів, проводились цікаві ігри, конкурси, майстер- класи, розваги для дітей та дорослих.

Гостей свята частували смачною їжею та проходжуючими напоями, адже жарко було як від погоди так і від запальних номерів на сцені та цікавих атракціонів.

Захід відвідала й перший заступник голови райдержадміністрації Марія Назарчук та взяла участь у майстер-класі від майстрині Школи борщівської народної сорочки, майстра вишивки Вікторії Кривоніс, що проходив в етномузеї «Бабусина хата».

Більше фото за посилання: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1901601149943461

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ