Сфери застосування міні-тракторів

Сфери застосування міні-тракторів

09.09.19 17:57 0 2585

Механізована техніка в наш час вирішує багато важливих завдань, де потрібне застосування сили і оперативність в плані виконання роботи. Сфер застосування подібної техніки досить багато. Йдеться про сучасні, продуктивні, компактні і надійні міні-трактори від компанії Міні Агро, що працюють на дизельному паливі. Такий вид палива дешевший. Дизельний двигун економно витрачає паливні ресурси, навіть при максимальному коефіцієнті корисної дії. Тому представлена ​​вище техніка користується популярністю серед багатьох споживачів.

Аграрна промисловість - це одна зі сфер, де без механізованої техніки практично не обійтися. За допомогою міні-трактора можна обробляти поля, стригти газони, викорчовувати дерева, здійснювати транспортування зібраного врожаю в великих кількостях. Адже дизельні двигуни можуть мати потужність від дванадцяти до ста п'ятдесяти кінських сил в залежності від моделі трактора.

Міні-трактор має стандартну комплектацію, але його завжди можна доукомплектувати, наприклад, культиватором, газонокосаркою або об'ємним причепом. Кожна сучасна модель це дозволяє. Зручна кабіна водія в більш дорогих моделей захищає від атмосферних опадів та холоду. Дешевші міні-трактори не оснащені кабіною.

Міні-трактор в сфері будівництва

Сучасне будівництво потребує великих фізичних зусиль. Наприклад за допомогою малогабаритного трактора можна руйнувати старі будівельні конструкції. Якщо оснастити подібну техніку причепом, проблем з транспортуванням будівельних матеріалів не виникне.

Навісне обладнання у вигляді ковша дозволяє копати траншеї для прокладання комунальних комунікацій, (каналізації, системи опалення, водовідведення, газових труб і електрокабеля), а також заливки фундаменту для майбутніх будівель. Спеціальне обладнання виключає дію вібрацій від роботи двигуна. Завдяки цьому водій відчуває себе комфортно. Кабіна також володіє шумоізоляцією.

Міні-трактор у домашньому господарстві

Міні-трактор є дуже хорошим помічником в плані ведення домашнього господарства в сільській місцевості. З його допомогою можна швидко стригти газони біля будинку, обробляти город, поле, транспортувати сіно для худоби і дрова для опалювальної системи. Все це робиться без Ваших особливих зусиль і зі значно меншими тимчасовими витратами. Тому гроші, що виділяються на придбання такої техніки незабаром окупляться. Перед покупкою спочатку слід визначитись, які саме роботи потрібно буде виконувати за допомогою міні-трактора.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ