Тернопільська міська територіальна громада стала учасником проекту

Тернопільська міська територіальна громада стала учасником проекту "Школа локальної демократії 2.0."

11.09.19 08:06 0 697
Тернопільська міська територіальна громада стала одним із 10-ти переможців Команд змін із об’єднаних громад заходу України, що братимуть участь в проекті "Школа локальної демократії 2.0.".

"Школа локальної демократії" – це проект, який другий рік поспіль об’єднує громади з різних регіонів західної України. Протягом року учасники проекту на трьох сесіях ознайомляться з кращими практиками місцевого самоврядування, навчаться користуватись інструментами участі мешканців у житті громади та спільно працювати над розвитком території, в якій проживають.

Тернопільська команда змін спільно з іншими учасниками проекту матиме можливість взяти участь у навчальній поїздці у Польщу, де ознайомиться з роботою органів місцевого самоврядування, управлінням громадою, діяльністю громадських та донорських організацій. Фінальним завершенням Школи буде Форум локальної демократії, на якому Тернопільська міська територіальна громада презентуватиме свої досягнення.

До слова, проект “Школа локальної демократії 2.0.” реалізовується громадською організацією “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” спільно з Тернопільським регіональним відділенням “Асоціації міст України” за підтримки фонду NED.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Адвокат Трампа звинуватив ...

КОМЕНТАРІ