Відбулися громадські слухання щодо проекту містобудівної документації - детальний план території парку Київська-Тарнавського

Відбулися громадські слухання щодо проекту містобудівної документації - детальний план території парку Київська-Тарнавського

11.09.19 09:38 0 1533
10 вересня в УД «Перемога» відбувся розгляд та обговорення проекту містобудівної документації «Детальний план території, обмеженої вул. Генерала Тарнавського, вул. Київська, вул. М. Липницького, вул. Володимира Великого (мікрорайон №14) в м. Тернополі».

Громадські слухання відбулися відповідно до законодавства України, зокрема Постанови Кабінету Міністрів від 25.05.2011р №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні».

Відповідно до порядку денного та регламенту, начальник управління архітектури, містобудування та кадастру Василь Бесага доповів про розроблений проект містобудівної документації (мікрорайону №14) в м. Тернополі. Після цього усі бажаючі, які прийшли на громадські слухання – жителі міста, представники громадських організацій, мали змогу задати запитання та надати свої пропозиції.

До слова, озвучені під час обговорень пропозиції будуть внесені у протокол слухань, який буде оприлюднений у встановлений законом термін на сайті міської ради.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Північна Корея ...

КОМЕНТАРІ