У тернопільських школах викладатимуть програму «Основи сім’ї»

У тернопільських школах викладатимуть програму «Основи сім’ї»

11.09.19 09:23 0 1587
На черговому засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради прийнято рішення про поетапне впровадження факультативного курсу «Основи сім’ї» в тернопільських закладах загальної середньої освіти. Рішення прийняте після розгляду електронної петиції «Освітня програма дітей «Основи сім’ї», яка набрала необхідну кількість підписів тернополян.

Як зазначається у тексті петиції, в листопаді 2018 року програма «Основи сім'ї» отримала схвалення Науково-методичною комісією з проблем виховання дітей та учнівської молоді Науково-методичної ради з питань освіти Міністерства освіти і науки та рекомендована для викладання у 10-11 класах закладів загальної середньої освіти.

«З 1 вересня курс «Основи сім’ї» уже почав викладатися в тернопільських школах: №10, №20, №24 та №16, а також у школі-колегіумі Патріарха Йосифа Сліпого, - зазначає начальник управління освіти і науки Тернопільської міської ради Ольга Похиляк. - Дозвіл викладати такий факультативний курс надано вчителям біології і основ здоров’я, які пройшли відповідне навчання. Поетапно курс «Основи сім’ї» вводитиметься і в інших школах міста».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ