В області триває робота з підготовки проєкту Стратегії розвитку Тернопільської області до 2027 року

В області триває робота з підготовки проєкту Стратегії розвитку Тернопільської області до 2027 року

12.09.19 08:41 0 756
Важливі питання, пов'язані із розробленням проєкту Стратегії розвитку Тернопільської області на 2021-2027 роки обговорили 10 вересня під керівництвом заступника голови обласної державної адміністрації Ігоря Вонса. Головуючий на засіданні наголосив на важливості підготовки якісного документу державного планування на новий програмний період, який повинен стати базовим документом для реалізації пріоритетних напрямків місцевої регіональної політики на наступні 7 років.

В рамках засідання презентовано результати аналізу основних тенденцій та проблем соціально-економічного розвитку Тернопільщини за 2014-2018 роки, обговорено та внесено ряд пропозицій і зауважень до SWOT-аналізу, а також структури стратегічних напрямів, цілей та завдань проєкту Стратегії.

Всі питання порядку денного пройшли активне обговорення за участю керівників тематичних експертних фокус-груп, які за результатами проведених засідань подавали пропозиції до розділів Стратегії.

Активна робота щодо розроблення проєкту документу державного планування триває, вже напрацьовані пропозиції щодо формату та тематики подальших заходів за участю широкого кола суб'єктів регіонального розвитку, в тому числі в рамках визначення смарт-пріоритетів регіону.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Трамп заявив,що звільнив ...
Наступна новина: Долар частково відновив ...

КОМЕНТАРІ