Росія: в Петербурзі члена комісії вдарили прямо на дільниці,поліція не відреагувала

Росія: в Петербурзі члена комісії вдарили прямо на дільниці,поліція не відреагувала

13.09.19 12:05 0 2242
У російському Санкт-Петербурзі в приміщенні дільничної виборчої комісії №1619 Петроградського району невідомий вдарив у живіт Василя Дяченка – члена комісії з правом дорадчого голосу. Ніхто з присутніх на дільниці, в тому числі поліція, ніяк не відреагували на інцидент, хоча і бачили те, що відбувається. Коли Дяченко підійшов до поліцейських із проханням про допомогу, вони відвернулися.

Конфлікт стався в день виборів у Росії, але відео з камер спостереження опублікували лише 10 вересня на ютуб-каналі «Спостерігачі Петербурга».

Дяченко розповів проєкту Радіо Свобода і «Голосу Америки» «Настоящее время» подробиці інциденту, а також про те, чим закінчився той його день на виборчій дільниці.

«Звучить досить-таки офіційно, але насправді я взагалі не беру участь в політиці, не голосую ні за владу, ні за опозицію, – сказав Дяченко. – Я просто абсолютно щиро переживаю за долю нашої батьківщини, долю моїх дітей. Я в цій країні народився, я виграв від її імені міжнародну премію Intel ISEF, «малу Нобелівську премію», представляв нашу країну на міжнародних конкурсах. Я від імені цієї країни розробляю програмне забезпечення, наша компанія його продає по всьому світу і конкурує з міжнародними компаніями».

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Путін у Сочі приймає ...
Наступна новина: Основные преимущества ...

КОМЕНТАРІ