Панангін Форте при нестачі магнію та калію

Панангін Форте при нестачі магнію та калію

13.09.19 21:16 0 4848

Нестача магнію та калію в організмі часто призводить до серйозних наслідків, порушуючи роботу більшості органів внутрішньої секреції. Ці мікроелементи беруть активну участь у багатьох фізіологічних процесах. Значна частина магнію і калію зосереджена в структурі нирок і печінки, центральної та периферичної нервової системи, м'язах, кісткової тканини та зубної дентини.

Основними причинами нестачі життєво важливих мікроелементів є неправильне харчування, часті стреси, депресивні стани, ненормований робочий графік, хронічна втома, спадкові захворювання і похилий вік. Дефіцит магнію і калію нерідко виникає внаслідок цукрового діабету, серцево-судинних патологій, порушення роботи нирок, диспепсичних явищ і прийому сечогінних медикаментів.

В ході клінічних досліджень, вченими було доведено, що недостатність цих корисних речовин в організмі може розвиватися через сильні фізичних навантажень, вживання пероральних контрацептивів, алкогольної залежності та захворювань органів травної системи. Для заповнення кількості магнію і калію найчастіше призначається комплексна терапія з використанням високоефективних препаратів, активними речовинами яких є ці мікроелементи.

Панангін Форте: що потрібно знати?

Панангін Форте — це сучасний лікарський засіб, призначений для лікувальних і профілактичних цілей. Воно сприяє відновленню структур й органів серцево-судинної системи та поліпшенню процесів біотрансформації в міокарді (більш детально про цей препарат читайте тут). K-Mg-аспарагинат призначають при безсонні, порушенні частоти та ритмічності серцевих скорочень, дратівливості та підвищеної нервозності, ураженні коронарних судин атеросклерозом і оніміння пальців. Медикамент рекомендується здоровим людям для запобігання гострого або хронічного ураження міокарда. Він живить і зміцнює м'яз серця та підвищує рівень магнію та калію у плазмі крові. Також ліки часто стає основною складовою реабілітаційних заходів після інфаркту.

Форма випуску, склад і упаковка

В аптечній мережі Панангін Форте представлений в зручній лікарській формі, призначеній для перорального прийому. Двоопуклі таблетки овальної форми мають фаску та гладку поверхню завдяки оболонці, виготовленій з плівкоутворюючої речовини. Ядро на розломі має тверду структуру, виконану з порошку білого кольору. На лицьовій стороні таблеток розміщене гравірування «А83». Ліки містять активні та неактивні компоненти. Основа представлена калієм і магнієм Аспарагінатом, а доповнені таблетки допоміжними речовинами:

  • повідоном К30;
  • кукурудзяним і картопляним крохмалем;
  • кремнію діоксидом колоїдним;
  • сіллю магнію та стеаринової кислоти;
  • тальком.

Оболонка виготовлена з плівкоутворювальної речовини, яка складається з сополімера, тальку, макрогола 6000, бутилметакрилата та діоксиду титану. Таблетки розфасовують в алюмінієві контурно-осередкові упаковки по 15 одиниць та картонні пачки з інструкцією по 2, 4 або 6 блістери.

Показання

Медикамент призначений для терапевтичних цілей і профілактики захворювань серцево-судинної системи, що виникли внаслідок дефіциту магнію і калію. Його призначають при діагностуванні у пацієнта:

  1. гострого інфаркту міокарда;
  2. розвитку ішемічної хвороби;
  3. аритмії різної етіології;
  4. серцевої недостатності хронічної форми.

Висока ефективність K-Mg-аспарагината буде помітна при комплексному підході в лікуванні патологічних станів при серцевих хворобах.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Основные преимущества ...
Наступна новина: Стопа – амортизация ...

КОМЕНТАРІ