Ботильйони: що потрібно знати?

Ботильйони: що потрібно знати?

16.09.19 17:26 0 3987

Ось уже не перший сезон ботильйони вважаються одними з фаворитів жіночого гардероба. Різноманітність моделей дає нам — модницям експериментувати зі стилем: від класики та романтичної жіночності до лихого ковбойства і байкерства. До речі, придбати їх за доступною ціною можна в інтернет-магазині https://topiks.com.ua/ru/zhenskaya-obuv/demisezonnaya/botilony/. Багато жінок вважають, що це взуття володіє якоюсь «родзинкою». Якщо носити його неправильно, можна порушити пропорції фігури та тоді ваш образ буде не красивий і не такий гармонічний, як міг би бути. Головна проблема про яку варто пам'ятати всім дівчатами та жінкам, що ці черевички проводять чітку межу між щиколоткою та іншою частиною ноги, а значить ноги можуть здаватися коротшими та повнішими, ніж вони є насправді.

З чим носити ботильйони?

Загальні поради:

  • Модницям невисокого зросту, які хочуть візуально "витягнутися", варто поєднувати ботильйони з щільними матовими колготками темного кольору, чорними легінсами або вузькими джинсами.
  • Високі дівчата можуть дозволити собі контрастний варіант: темне взуття + світлі колготки + плаття або спідниця до середини стегна.
  • Дещо пишні форми приховає плаття-трапеція довжиною трохи вище коліна в поєднанні з підібраними в тон ботильончиків колготками.

Головним достоїнством ботильйонів є їх універсальність. Вони легко комбінуються з різним одягом і вписуються практично в будь-який стилістичний ансамбль. Легінси, вузькі джинси, брюки-дудочки, якщо додати до них красиву туніку, то вийде хороший комплект «щоденного одягу». Укорочений жакет і черевики на тонкому невисокому каблуці допоможуть стати візуально вищими. Особливо добре будуть виглядати ботильйони зі шнурівкою і металевими пряжками.

Стилісти не рекомендують поєднувати з ботильйони спідниці нижче коліна, оскільки це зробить ваші ноги коротшими та візуально ви будете "розрізані" на кілька частин. Також не варто носити з ботильйонами моделі, що розширюються донизу. А ось зі спідницею-олівцем буде просто відмінно! Можна підібрати до спідниці-олівця блузку, сорочку або джемпер і образ для офісу буде готовий. Але не варто забувати, що для спідниці-олівця обов'язково потрібно носити високий каблук, це надасть жіночності вашому образу.

Відмінним варіантом для ботильйонів також буде і плаття, для того щоб визначити довжину сукні, яка підходить ботильйонам, потрібно опустити руки й кінчики пальців покажуть ідеальну довжину. Дуже жіночно виглядають сукні з квітковими принтами, всілякими воланами та мереживами. До них можна підібрати шикарні замшеві ботильйони з товстою каблуковою підошвою.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ